makelaardij-leeuwarden-faber-wonen

Succesvol jouw woning (ver)kopen

Van A tot Z ontzorgt

Faber-wonen-makelaar-friesland-leeuwarden

Faber Makelaardij

Een woning kopen of verkopen doe je vast niet iedere dag. Wij begrijpen dat dit een ingrijpende beslissing is waarbij je graag geholpen wilt worden.

Bij Faber Makelaardij ben je voor zowel het kopen als het verkopen van een huis aan het juiste adres. Onze makelaars Klaas, Jan-Bert en Marc staan voor jou klaar en zorgen ervoor dat jij onbezorgd een woning kan kopen of verkopen.

Wil je eens kennismaken? Of ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? Dan mag je altijd (video) bellen, mailen, whatsappen of langskomen op kantoor. Wij helpen je graag verder!

Direct contact

Daarom kiezen voor Faber Wonen

Snelweg naar een succesvolle (ver)koop
Heb je een woning op het oog of wil je jouw huidige woning verkopen? Dan ben je bij Faber Makelaardij aan het juiste adres. De gespecialiseerde makelaars kennen de markt als geen ander en voorzien jou graag van objectief en eerlijk (verkoop) advies.
Vakmensen
Makelaardij, dat is de passie van Klaas, Jan-Bert en Marc. Wij geloven in persoonlijke aandacht en service op maat. Het juiste advies geven en alles voor jou regelen, zodat jij onbezorgd een woning kan (ver)kopen. Daar doen wij het voor. De collega's van Faber de Hypotheekshop kijken ook graag met je mee zodat jij alles goed geregeld hebt.
Alles onder één dak
Bij Faber Wonen heb je altijd een team dat voor je klaarstaat. Of het nu gaat om je verzekering, hypotheek, je nieuwe droomhuis of het verkopen van je woning. Ons doel is dat jij de komende jaren prettig en onbezorgd kunt wonen. Daarom regel je bij ons alles onder één dak, dat is wel zo handig! Wij maken wonen leuker en makkelijker.

Onze reviews

Een Funda gebruiker
10
Vanaf het allereerste contact de samenwerking als ontzettend prettig ervaren! Naar al mijn wensen is goed geluisterd en ik kan met een ontzettend goed gevoel terug kijken naar de verkoop van ons ouderlijk huis. Bedankt voor al jullie goede zorgen!
Een Funda gebruiker
10
Fantastisch team. Goed meedenken en uiteindleijk alles gelukt zoals ik het wilde. Waarvoor ontzettende dank!
Een Funda gebruiker
10
Contact verliep soepel. Goed geholpen. Er werd vooraf al van alles uitgezocht over de buurt en de prijzen van de woningen die er recent waren gekocht/verkocht. Hierdoor een juiste en onderbouwde bieding kunnen doen.
Ria Luinstra-Holwerda
9.5
De wekelijkse update als zeer plezierig, kundig en informeel ervaren. Ruimte en mogelijkheid voor eigen inbreng bij presentaties op social media. We hebben goede begeleiding gehad bij de open huizendag. Bezichtigingsafspraken snel en eenvoudig via WhatsApp vastgelegd.