Jouw woning en inboedel verzekeren

Verzeker het risico van schade

Jouw woning en inboedel verzekeren

Woonhuis
Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade aan je woning kan flink in de papieren lopen. Met een woonhuisverzekering (ook wel opstalverzekering) verzeker je het risico van schade aan jouw woning als gevolg van onder andere brand, storm en inbraak. Ook het risico van schade aan je tuin, garage of schuur is verzekerd. Daarnaast is een opstalverzekering verplicht voor iedereen met een koopwoning en hypotheek.

Inboedel
De waarde van de inboedel wordt vaak onderschat. Al jouw meubels, elektronische apparatuur, sieraden, verzamelingen en alles daar tussenin kunnen samen een groot bedrag vormen. Als er iets misgaat, kun je alles kwijtraken. Met een inboedelverzekering wordt de schade gedekt die ontstaat door onder andere brand, storm en diefstal. Wij vertellen je graag welke verzekering het beste bij jou past, zodat je gehele inboedel beschermd is.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of vraag je je af of jouw huis en inboedel goed verzekerd zijn? Bel ons of kom eens langs voor een kop koffie. Onze verzekeringsadviseurs denken graag met je mee!

Maak een afspraak