Tristen Kuilman

Stage Makelaardij

Tristen Kuilman

Stage Makelaardij

Op dit moment woon ik bij mijn ouders in het Bonifatiuspark. Ons huis is een aantal jaar geleden gebouwd aan de ringweg en destijds ben ik er gelijk komen wonen. Later zou ik heel graag in een groot huis aan het water willen wonen, maar wel graag in een grote stad. Ik denk er ook wel over na om later in een ander land te gaan wonen.

Als stagiair bij Faber Makelaardij ondersteun ik zowel in de binnen- als buitendienst. Deze taken variëren van afspraken maken en administratief werk in de binnendienst tot het bijwonen van bezichtigingen, het uitvoeren van inspecties en het ondersteunen van verkoopgesprekken in de buitendienst. Door klantgerichtheid, professionaliteit en expertise toe te passen in mijn werkzaamheden, zorg ik ervoor dat alles op de juiste manier wordt aangepakt en dat ik je kan helpen.

Heb je vragen over een woning of heb je hulp nodig bij zaken waar je tegenaan loopt? Laat het ons dan weten, want we staan altijd klaar om je verder te helpen.

Neem contact met mij op

Telefoonnummer058 215 15 55E-mailmakelaardij@faberwonen.nl

“Met passie voor vastgoed en toewijding aan de klant, ben ik klaar om mijn talenten in te zetten om aan je wensen te voldoen.”

Waar kan ik jou mee helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.