Beoordeeld met een 9,8

Hypotheek regelen kan leuker en makkelijker

Onafhankelijk advies door de beste hypotheekadviseurs

Faber de Hypotheekshop

Een hypotheek afsluiten doe je niet zomaar. Het is immers vaak de grootste lening van jouw of jullie leven. Een langlopende lening die vaak vaststaat voor 10, 20 of 30 jaar. Logisch dat je een juiste hypotheek wilt afsluiten. En die beslissing hoef jij niet alleen te nemen!

Heimerich, Arjan, Sietse, Alie en Jildou staan voor je klaar om jou te voorzien van een goed en onafhankelijk advies. Met onze jarenlange ervaring kun jij de juiste keuze maken.

Ben je benieuwd hoe wij hypotheken leuker en makkelijker kunnen maken? Dan mag je altijd bellen, mailen, Whatsappen of kom op kantoor langs. Wij helpen je graag verder!

Naar onze hypotheekshop 058 215 15 55Hypotheken@faberwonen.nl

Als eerste op de hoogte

Daarom Faber De Hypotheekshop

Snelweg naar alle hypotheken
Wil jij een hypotheek die echt bij je past? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij doen vanuit de Hypotheekshop zaken met alle gerenommeerde hypotheekverstrekkers in Nederland. Wij zijn onafhankelijk en kunnen daarom een hypotheek afsluiten die echt bij jou past.
Vakmensen
Hypotheken, dat is de passie van Heimerich, Arjan, Sietse, Alie en Jildou! Bij het afsluiten van jouw hypotheek regelen wij alles voor jou. Jij hoeft weinig tot niks te doen, waardoor dit ingewikkelde proces erg gemakkelijk gemaakt wordt. Dat is wel zo handig!
Alles onder één dak
Bij Faber Wonen heb je altijd een team dat voor je klaarstaat. Of het nu gaat om je verzekering, hypotheek, je nieuwe droomhuis of het verkopen van je woning. Ons doel is dat jij de komende jaren prettig en onbezorgd kunt wonen. Daarom regel je bij ons alles onder één dak. Wij maken wonen leuker en makkelijker.

Onafhankelijk beoordeeld met een

9.9
Advieskeuze
"Staan voor je klaar en willen alles wel voor je doen. Vriendelijk geholpen! "
Jelmer
16 juli 2024
"Duidelijk, prettig en kundig advies gehad met Arjan. En zoals altijd was het snel geregeld."
Gerard
11 juli 2024
"Fijne zamenwerking alles goed duidelijk en overzichtelijk "
Bauke
26 juni 2024
Bekijk alle 310 reviews op advieskeuze
Advieskeuze

MET DE VOLGENDE PARTIJEN WERKEN WIJ VEELVULDIG SAMEN

Veelgestelde vragen over je hypotheek

Hoeveel kan ik lenen?

Je kunt er op twee manieren achter komen hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Je kunt zelf een online berekening maken of je kan langskomen bij een hypotheekadviseur. Met een online berekening ontvang je een ruime schatting van de mogelijkheden. Wil je deskundig en persoonlijk inzicht in jouw financiële plaatje? Dan is het handig om een gesprek in te plannen bij een onafhankelijke hypotheekadviseur. Het exacte bedrag dat je kunt lenen is namelijk van een aantal factoren afhankelijk, bijvoorbeeld van de hoogte van de hypotheekrente en de rentevaste periode die je kiest.

Heb je jouw droomwoning eenmaal gevonden? Dan kun je mogelijk zelf online je hypotheek afsluiten middels het online advies en hypotheek pakket óf het online advies, hypotheek en servicegesprek pakket.

Kan of wil je geen gebruikmaken van de online hypotheekmodule? Dan kun je uiteraard ook een afspraak inplannen met een van onze adviseurs. Zij helpen jou graag verder.

Kan ik een bod uit brengen zonder onnodig veel risico te nemen?

In deze huidige krappe huizenmarkt wil je er natuurlijk alles aan doen om het winnende bod uit te brengen en dat fijne huis te bemachtigen. Het liefst zonder risico. Gelukkig hebben wij een oplossing: Bieden met Zekerheid. Hiermee doe jij vol vertrouwen een bod zonder voorbehoud van financiering en zonder financieel risico! Lees hier meer over Bieden met Zekerheid.

Wat is een verduurzamingshypotheek?

Een verduurzamingshypotheek is een hypotheek die speciaal bedoeld is voor het verduurzamen van je huis. Een verduurzamingshypotheek heeft een looptijd van 5–15 jaar en biedt doorgaans een aantrekkelijkere rente dan de reguliere hypotheekrente. Het geleende bedrag wordt in een bouwdepot, het Energiebespaarbudget, gestort. Vanuit dit Energiebespaarbudget kun je je woning verduurzamen.

Hoeveel mag ik lenen om mijn woning te verduurzamen?

Als je je woning wilt verduurzamen, kun je tot 106% van de woningwaarde lenen voor energiebesparende maatregelen. Zonder energiebesparing is dit maximaal 100%. Hoeveel je extra kunt lenen, is afhankelijk van je persoonlijke situatie. Vaak kun je de volgende energiebesparende maatregelen meefinancieren in de hypotheek: isolatie (van dak, spouwmuur en vloer), zonnepanelen, een warmtepomp en HR++/HR+++ glas.

Hoe kun je de verduurzaming van je woning financieren?

Wie zijn huis wil verduurzamen, kan hiervoor spaargeld inzetten. Heb je onvoldoende eigen geld of wil je graag wat overhouden, dan kun je overwegen een lening af te sluiten. Je kunt bij een groot aantal hypotheekverstrekkers energiebesparende maatregelen meefinancieren in je hypotheek. Ook is het mogelijk een energiebespaarlening, een groene hypotheek of een duurzaamheidslening af te sluiten. Neem contact met ons op voor meer informatie. Tel: 058 215 15 55

Wat is een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG)?

Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is één van de belangrijkste hypotheekregelingen in Nederland en wordt uitgevoerd door Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW). NHG is een garantieregeling die uitbetaalt wanneer je de hypotheek voor langere tijd niet kunt betalen. Of wanneer je buiten jouw schuld om in de problemen komt. In ruil voor deze zekerheid, kan de geldverstrekker jou rentekorting bieden. Hierdoor heb je mogelijk een lagere rente op je hypotheek.

Laat direct je situatie checken door Faber de Hypotheekshop

Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als eerste op de hoogte