header vervoer

Onze verzekeringen

Bromfietsverzekering
Fietsverzekering

Jouw auto verzekeren

Een auto is voor velen onmisbaar en daarnaast een kostbaar bezit, wat je graag goed verzekerd wilt hebben. Dat snappen wij maar al te goed.

WA autoverzekering
Ben je in het bezit van een auto, dan ben je verplicht om minimaal een WA-verzekering (wettelijke aansprakelijkheid) te hebben. Deze verzekering zorgt ervoor dat wanneer jij aansprakelijk bent voor het toebrengen van schade aan een ander persoon of voertuig in het verkeer, je hiervoor verzekerd bent.

WA + beperkt casco
Een autoverzekering met WA + beperkt casco geeft naast de verplichte wettelijke aansprakelijkheid ook dekking voor een aantal gevallen van schade aan jouw eigen auto. Denk hierbij aan schade door diefstal, brand of storm. Ook ruitschade is gedekt.

WA + volledig casco
De meest uitgebreide autoverzekering is de WA + volledig casco, ook wel All risk genoemd. Je bent dan ook verzekerd voor schade die je aan jouw eigen auto toebrengt.

Voor meer zekerheid zijn er nog een aantal aanvullende verzekeringen. Bijvoorbeeld een inzittendenverzekering, pechhulp en rechtsbijstand verkeer.

Heb je vragen of wil je advies bij het kiezen van een verzekering?
Bel of kom langs op ons kantoor. Onze verzekeringsadviseurs helpen je graag met het maken van een keuze!

Maak een afpraak

Is jouw motor goed verzekerd?

WA motorverzekering
Een motorverzekering begint, net als bij een auto, met een WA verzekering (wettelijke aansprakelijkheid). De WA motorverzekering zorgt ervoor dat wanneer jij aansprakelijk bent voor schade die je aan andere personen of voertuigen in het verkeer toebrengt, is verzekerd.

WA + beperkt casco
Een motorverzekering met WA + beperkt casco geeft naast de verplichte wettelijke aansprakelijkheid ook dekking voor een aantal gevallen van schade aan jouw eigen motor. Denk hierbij aan schade door diefstal, brand of storm. Ook ruitschade is gedekt.

WA + volledig casco
De meest uitgebreide motorverzekering is de WA + volledig casco, ook wel All risk genoemd. Je bent dan ook verzekerd voor schade die je aan jouw eigen motor toebrengt.

Voor meer zekerheid zijn er nog een aantal aanvullende verzekeringen. Bijvoorbeeld een schadeverzekering voor opzittenden, pechhulp en rechtsbijstand verkeer.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of ben je benieuwd of jouw motor goed verzekerd is? Bel of kom langs voor een kop koffie. Onze verzekeringsadviseurs voorzien je graag van een advies!

Afspraak maken

Goed verzekerd op je bromfiets

WA bromfietsverzekering
Iedereen die op een bromfiets rijdt, is wettelijk verplicht zich te verzekeren tegen de risico’s van WA (wettelijke aansprakelijkheid). Dit is meteen de eerste verzekeringsvorm. Daarnaast kun je nog kiezen voor WA + beperkt casco of WA + casco, ook wel Allrisk.

WA + beperkt casco
Met de beperkt cascoverzekering is de bromfiets verzekerd voor bijvoorbeeld schade door brand storm of diefstal. Belangrijk is dat je jouw bromfiets naast het standaard slot, ook op slot zet met een ‘categorie 3’ART-goedgekeurd veiligheidsslot.

WA + volledig casco
Als je kiest voor een WA + volledig cascoverzekering ben je naast de dekkingen bij de WA + beperkt cascoverzekering ook verzekerd voor schade die jij zelf aan jouw bromfiets veroorzaakt.

Naast de genoemde verzekeringen zijn er nog een aantal opties als je wilt gaan voor extra zekerheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de ongevallenverzekering voor opzittenden.

Krijg je een nieuwe bromfiets of wil je weten of jouw bromfiets goed verzekerd is? Bel of kom langs voor een kop koffie. Onze verzekeringsadviseurs staan voor je klaar!

Maak een afspraak

Fietsverzekering voor iedereen

Wij begrijpen heel goed dat je jouw kostbare fiets wilt verzekeren. Bijvoorbeeld jouw splinternieuwe elektrische bakfiets. De fietsverzekering biedt dekking tegen de tegen de risico’s van diefstal en beschadiging. Belangrijk is dat je jouw fiets naast het standaard slot, ook op slot zet met een ‘categorie 2’ ART-goedgekeurd veiligheidsslot. Heb je accessoires gekocht bij je fiets? Deze kun je ook meeverzekeren op de fietsverzekering.

Bel of kom eens langs voor een kop koffie. Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van een passende verzekering!

Afspraak maken