FABER WONEN, JOUW MAKELAAR IN LEEUWARDEN

Of het nu gaat om het verkopen van je huidige woning, of het kopen van je droomwoning. Faber wonen is jouw makelaar in Leeuwarden en helpt bij al je woonvragen. Van het verkopen van je woning tot de sleuteloverdracht, er komen allerlei extra’s bij kijken. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan al het (digitale) papierwerk?

DE MAKELAAR IN LEEUWARDEN VOOR HET KOPEN VAN JE WONING

Voldoet je huidige woning niet meer aan je wensen? Dan is het tijd om opzoek te gaan naar jouw droomwoning. De makelaars van Faber Wonen kunnen jou hier mee helpen. Als makelaar in Leeuwarden weten we precies welke woningen te koop staan en welke woningen binnenkort in de verkoop komen. Heb je al een woning op het oog? Ook dan kunnen wij jou helpen. Naast het vinden van de juiste woning komt er nog zoveel meer kijken, heb je bijvoorbeeld al gedacht aan een bouwtechnische keuring? Of de onderhandelingen? Als full service makelaar kunnen wij jou van begin tot eind ontzorgen, maar we kunnen hierin ook een op maat gemaakte verdeling maken.

DE MAKELAAR IN LEEUWARDEN VOOR HET VERKOPEN VAN JE WONING

Je hebt de beslissing gemaakt: je wilt jouw huis verkopen. Maar dan? Een huis verkopen voor een zo goed mogelijke prijs is niet het enige wat er bij komt kijken. Als Makelaar in Leeuwarden met jarenlange ervaring ontzorgen wij jou tijdens dit proces. Van waardebepaling tot sleuteloverdracht, Faber Wonen helpt jou bij het zorgeloos verkopen van jouw huidige woning. Met een ervaren team makelaars, stylisten en een fotograaf zorgen wij ervoor dat jouw woning positief opvalt en gezien wordt door een grote groep potentiële kopers.

DE MAKELAAR IN LEEUWARDEN EN OMGEVING

Faber Wonen is gevestigd in Leeuwarden aan de Stationsweg 16, maar wij zijn ook erg actief in de omgeving. Regelmatig hebben wij woningen in het buitengebied van Leeuwarden in de verkoop. Hierdoor hebben wij een groot netwerk aan woning kopers én verkopers.

ZEKER VAN EEN KWALITATIEVE MAKELAAR

Klanten beoordelen ons in 2022 met een 9,7 op Funda. Hiermee willen we jou laten weten dat de klanten waarvoor wij hebben gewerkt, vertrouwen in ons hebben. Wij gaan namelijk altijd voor de beste presentatie van jouw woning en houden je van alles keurig op de hoogte. Met de wetenschap dat wij er alles voor jou uithalen wat wij kunnen en alles tot in de puntjes regelen, hoef jij je geen moment zorgen te maken over de verkoop van jouw woning. Heb je tussentijds toch vragen? Dan krijg je ons altijd te pakken, want je hebt een heel team dat voor je klaarstaat.

FULL SERVICE MAKELAARDIJ IN LEEUWARDEN

Faber Wonen is er voor al jouw woonvragen. Het kopen of verkopen van een woning, afsluiten van een passende hypotheek en het regelen van al je verzekeringen. Tevens kunnen we je helpen met het advies zodat jij de komende jaren prettig en onbezorgd in je woning kunt wonen. We lopen altijd een stapje harder voor jou en stemmen ons advies af op jouw persoonlijke situatie en wensen, zodat je altijd compleet gerust kunt zijn op gebied van wonen, hypotheken en verzekeren.

VAN BEGIN TOT EIND BETROKKEN

Het complete team van Faber Wonen zet altijd net een stapje harder om jou te helpen. Bij ons krijg je:

  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Super snel antwoord op je vragen
  • Jarenlange ervaring van onze makelaars, hypotheekadviseurs en verzekeringsspecialisten

Je kan ons bellen of mailen, maar we vinden het ook erg gezellig als je gewoon langskomt bij ons op kantoor in Leeuwarden.

WIL JIJ WETEN WAT JOUW WONING WAARD IS?

Wanneer je wilt weten wat jouw woning waard is of meer informatie wilt dan kun je vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Wij nemen dan contact met je op om een waarde indicatie af te geven voor jouw woning. Vervolgens komt Klaas of Jan-Bert graag bij jou langs voor een vrijblijvend gesprek.

ZIEN WE JE SNEL?

Wil je graag met ons in gesprek gaan? Bel ons dan op 058 215 15 55, stuur een email naar leeuwarden@faberwonen.nl of kom eens langs bij ons op kantoor.