Klaas Faber

Directeur Makelaardij & eigenaar

Wonen is voor mij een belangrijk onderdeel van het leven. Het is de plek waar je thuis komt, waar je samen bent en waar iedereen z’n eigen plek heeft.

Samen met mijn vrouw, vier kinderen en onze hond woon ik in een prachtige twee-onder-een-kap woning in Leeuwarden. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is om een fijne plek te hebben waar je jezelf kunt zijn en waar je je thuis voelt. Daarom streef ik er bij Faber Makelaardij naar om voor iedere klant de juiste woning te vinden.

Binnen Faber Wonen ben ik zowel makelaar als directeur. Ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij elk aspect van de organisatie, zodat ik kan zorgen dat we de best mogelijke service kunnen bieden aan onze klanten.

In mijn vrije tijd geniet ik van wandelingen met onze hond, breng ik tijd door met het gezin en ben ik geregeld op de hockeyclub om bij mijn kinderen te kijken. Ook houd ik ervan om samen met mijn vrouw een mooie serie te kijken en te ontspannen na een drukke dag.

Bij Faber Wonen staan wij altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomwoning. Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning, een appartement of een luxe villa, wij hebben voor ieder wat wils. Neem gerust contact op om te ontdekken hoe wij jou kunnen helpen.