Alles voor jouw woning

Met nadruk op de beste service!

Faber Wonen is een Makelaardij gevestigd in Leeuwarden. Wij helpen jou:

 • Met het vinden van jouw droomhuis;
 • Aan een passende hypotheek;
 • Bij het verkopen, met een goede verkoopprijs, van jouw huidige woning.

We vinden het belangrijk dat jij de komende jaren prettig en onbezorgd kunt wonen. Daarom zetten wij altijd een stapje harder. We luisteren naar jouw wensen en houden rekening met jouw persoonlijke situatie. Bij ons vind je een compleet pakket op het gebied van wonen, hypotheken en verzekeren.

Wil je met ons in gesprek gaan? Wij staan je graag te woord via telefoon; 058 215 15 55, email leeuwarden@faberwonen.nl of kom gezellig langs bij ons op kantoor.

Frisse blik

Bij de aan- of verkoop van jouw woning, bepaal jij hoe we het gaan doen. Wat je ook kiest, wij zorgen voor een verfrissende blik. Ons team bestaat uit;

 • Topstylistes
 • Binnendienst professionals
 • Professionele woningfotografen
 • Makelaars
 • Online marketeers

Een team waar we trots op zijn en met zorg hebben samengesteld. Hierdoor kunnen wij alles regelen. Maar als jij de bezichtiging of zelf foto’s wilt maken, dan is dat natuurlijk gewoon mogelijk. Jij bepaalt! Hierdoor sluiten wij perfect aan bij jouw eigen wensen.

Alles-in-één

Een nieuwe woonomgeving zorgt vaak voor een veranderende financiële situatie. Onze financiële planner geeft jou het beste advies. Op deze manier krijg jij maximaal grip op jouw financiële toekomst. Dit is de reden dat Faber sinds jaar en dag de specialist is op het vlak van makelaardij, hypotheken en verzekeren.

Bereikbaar

Wij vinden het belangrijk dat jouw woonwensen volledig centraal staan. Daarom zijn wij altijd bereikbaar via de telefoon, email, videobellen of Whatsapp. Ook kun je langs komen op kantoor van maandag t/m donderdag tussen 9:00 uur en 17:30 uur en op vrijdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur Wat je vraag ook is, de koffie staat klaar. 

Expertise

‘De beste willen zijn’, dat typeert de medewerkers van Faber Makelaardij. Wij zijn op de hoogte van de Friese woningmarkt en leggen de lat hoog. We blijven leren, vernieuwend denken en zijn niet snel tevreden. Voor ons normale zaken, waar jij van kan profiteren; je krijgt te maken met échte vakmensen.

Resultaat

Iedereen heeft andere resultaatverwachtingen van een makelaar. Vaak liggen deze op het vlak van:

 • Maximaal financiële voordeel
 • Gemak en ondersteuning
 • Snelle transactie

Wij brengen in ieder geval jouw verwachtingen, zo goed en helder mogelijk, in kaart. Je kunt van ons een duidelijke en onderbouwde mening verwachten; al is deze tegendraads.

We kunnen een knallende social media-actie inzetten of meerdere open huizen plannen. Niks is ons te gek. Wij gaan de uitdaging met je aan! Wij zijn je graag van dienst bij het behalen van jouw persoonlijke resultaat.

"‘Faber heeft voor elke wens een woning!’, maar als verkoper was ik blij dat Klaas naar àlle betrokken partijen luisterde. Dat noem ik passie en aandacht in je vak.
Ik ben ontzettend dankbaar en tevreden dat Faber de verkoop zo helder en vlot heeft laten verlopen."

Een funda gebruiker (verkoper)
Geschreven op 12 januari 2023