Jouw woonvraag, Onze zorg

Zorgeloos naar jouw droomwoning

VAN A TOT Z ONTZORGD

Bij Faber Wonen heb je altijd een team dat voor je klaarstaat. Of het nu gaat om je verzekering, hypotheek, je nieuwe droomhuis of het verkopen van je woning. Ons doel is dat jij de komende jaren prettig en onbezorgd kunt wonen. Daarom regel je bij ons alles onder één dak, dat is wel zo handig! Wij maken wonen leuker en makkelijker.

Direct contact

De reis van

"Wij zijn ontzettend blij met de hulp van Faber Wonen bij het vinden van onze droomwoning!" Anouk en Jesper, beide 23 jaar oud en op zoek naar een kluswoning.
Toen Bart-Jan en Paulien Klaas tegenkwamen tijdens een bezichtiging, was het gevoel gelijk goed. Zodoende dachten ze direct aan Faber Wonen toen het...
Esther en Dennis kwamen Faber Wonen tegen tijdens een bezichtiging. Ze bezaten toen nog 2 huizen, beide verkocht door Faber Wonen. Ondanks dat Faber Wonen niet de aankoopmakelaar was, belde Klaas ze regelmatig met tips.
"Alles onder één dak dat is waarvoor we bij Faber Wonen terecht zijn gekomen" Henk en Melissa vertellen over hun ervaring met Faber Wonen.

Wij helpen je verder