Thom Klaver

Media-Meesterbrein

Ik woon samen met mijn vriendin in een appartement in Leeuwarden en ik ben ontzettend blij met het prachtige uitzicht over het water. Daarnaast zijn er verschillende voorzieningen op loopafstand te vinden van het appartement, wat het wonen hier extra fijn maakt. Maar stiekem droom ik nog steeds van een karakteristiek herenhuis aan de gracht, ingericht in mid century stijl en met industriële elementen. Wie weet wat de toekomst nog brengt!

In mijn vrije tijd houd ik ervan om eropuit te gaan en te reizen, nieuwe plekken te ontdekken en lekker te eten. Daarnaast kan ik ook enorm genieten van een mooie serie kijken.

Als marketeer en fotograaf werk ik alweer ruim 3 jaar bij Faber Wonen en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Het is ontzettend leuk om binnen te kijken in de verschillende woningen en deze vervolgens op een mooie manier vast te leggen. Het is een uitdaging om steeds weer nieuwe, creatieve manieren te vinden om woningen te presenteren. Ik ben blij dat ik bij Faber Wonen mijn passie voor marketing en fotografie kan combineren met mijn interesse in woningen.

Al met al ben ik iemand die graag van het leven geniet en zowel in zijn vrije tijd als op werkgebied nieuwe uitdagingen aangaat.