Beoordeeld met een 9,8

VERKOOP JE WONING OP DE BESTE MANIER

Met nadruk op de beste presentatie

Faber mediateam

Met de perfecte mix van styling, de nieuwste technieken en kritische fotografen, brengen we niet alleen de sterke punten van jouw huis naar voren, maar ook de onweerstaanbare sfeer die het thuisgevoel creëert. Laat visueel aantrekkelijke foto’s en een uitgebreide video je woning tot leven brengen, waardoor potentiële kopers zich meteen thuis voelen.

Bekijk onze unieke woningbrochure058 215 15 55Makelaardij@faberwonen.nl

Daarom ons eigen mediateam

Snel schakelen
Je hebt de knoop doorgehakt om jouw woning te verkopen. Dan wil je niet wachten tot de fotograaf eindelijk plek heeft toch? Daarom hebben wij ons eigen mediateam, dat is wel zo handig!
De beste styling
Met de beste woningstyling vergroot je de aantrekkelijkheid van je woning. Hierdoor zie niet alleen jij, maar ook alle anderen wat jouw woning te bieden heeft!
Hoge kwaliteit
Wij doen er alles aan zodat jouw woning goed gepresenteerd wordt. Wij nemen de tijd om de charme van jouw woning goed in beeld te krijgen.

Ontdek het verschil

De kleinste aanpassingen maken al een groot verschil. Laat de sterke punten van jouw woning naar voren komen door voorafgaand aan het fotomoment goed op te ruimen. Ontdek het verschil nu zelf.

Hoe wij dit doen

Brengen wij jouw woning ook in beeld?

Voordat jij besluit om met Faber Makelaardij in zee te gaan, is het raadzaam om in gesprek te gaan met één van de makelaars. Graag worden wij door jou uitgenodigd om te bespreken hoe wij jouw woning ook kunnen verkopen!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.