Ylse Dijkstra

Marketingmanager

Ylse Dijkstra

Marketingmanager

In het altijd levendige Menaldum heb ik mijn hele leven met veel plezier gewoond. Toch denk ik dat het wonen in de stad ook zijn voordelen kent. Ik droom van een vrijstaand huis met veel ruimte en een fijne tuin. Mijn ideale plek? Een locatie op fietsafstand van de stad, met behoud van het dorpse gevoel.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken en ben ik erg actief in de paardensport. Continu blijven verbeteren, dat is iets waar ik energie van krijg. De paardensport leent zich daar uitstekend voor. Tijdens het opleiden van een jong paard word je geduld echt op de proef gesteld, maar als iets dan lukt, is het extra leuk.

Ik ben ervan overtuigd dat je alles kunt, zolang je het maar echt wilt. Dit maakt mij erg leergierig en ambitieus. Bij Faber Wonen kan ik deze uitdaging aangaan en mijzelf blijven ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om de online aanwezigheid van Faber naar een hoger niveau te tillen waarbij niet alleen ik, maar ook de organisatie blijft ontwikkelen.

“Het is ontzettend leuk om alle woonelementen te verbinden zodat het voor jou gemakkelijk blijft”

Waar kan ik jou mee helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.