header recratie

Onbezorgd op vakantie

Om onbezorgd op vakantie te kunnen, is het verstandig een reisverzekering af te sluiten. Hiermee voorkom je bijvoorbeeld een hoge rekening na een ziekenhuisbezoek. Met de basisdekking zijn extra kosten als gevolg van bijvoorbeeld ziekte of een ongeval, gedekt. Daarnaast zijn er nog een aantal opties om de verzekering aan te laten sluiten op jouw wensen.

Kortlopende reisverzekering
Een kortlopende reisverzekering sluit je af per reis en duurt net zo lang als deze reis. Ga je bijvoorbeeld niet vaak op vakantie, dan is het voordeliger om voor een kortlopende reisverzekering te kiezen.

Doorlopende reisverzekering
Een doorlopende reisverzekering dekt alle reizen, vakanties en weekendjes weg in een jaar. Ga je ieder jaar een aantal weken op vakantie, met af en toe een spontane stedentrip? Dan is een doorlopende reisverzekering voordeliger.

Naast bovenstaande dekkingen, zijn er nog een aantal extra dekkingen voor net iets meer zekerheid. Denk bijvoorbeeld aan een annuleringsverzekering. Hiermee zijn de financiële gevolgen van een annulering tot een bepaald bedrag gedekt.

Ga je binnenkort op vakantie en wil je meer informatie?
Bel ons of kom eens langs! Onze verzekeringsadviseurs geven je graag een advies.

Maak een afspraak