Wij maken verzekeringen leuker en makkelijker

De kans is 90% dat jij oververzekerd bent. Zonde toch?

Faber Verzekeringen

Je kunt je tegen veel risico’s verzekeren, maar welke verzekeringen heb je echt nodig? Welk product en welke verzekeraar past bij jouw situatie en wensen?

Saskia, Gerard en Jolijn staan voor je klaar om deze vragen te beantwoorden en je te helpen bij het afsluiten en aanpassen van verzekeringen.

Ben je benieuwd hoe wij verzekeren leuker en makkelijker kunnen maken? Dan mag je altijd (video) bellen, mailen, whatsappen of kom op kantoor langs. Wij helpen je graag verder!

Bel direct naar 058 - 295 50 35

Waarvoor wil jij verzekerd zijn?

Advieskeuze
10
Deze waardering is gebaseerd op 6 beoordelingen
Bekijk ons kantoorprofiel
"Snel bereikbaar. Duidelijke antwoorden. Goed advies. Snel iets regelen."
AMH
21 juli 2022
"Prettig gesprek waarin duidelijk alles werd uitgelegd. Voor ons de juiste verzekering passend bij deze fase in ons leven. Vaak is het zo dat verzekeringen automatisch steeds verlengd worden. Vanwege onze verhuizing opnieuw alles even doorgenomen en daardoor nu een andere verzekering en hierbij goedkoper uit. Achteraf denk ik misschien had dit ook eerder gekund."
FvS
20 juli 2022
"Gerard heeft heel goed geluisterd naar onze wensen, ons zaken uit handen genomen en gekeken naar voordeel."
KW
20 april 2022

Daarom kiezen voor Faber Verzekeringen

Snelweg naar alle verzekeraars
Wij doen vanuit de verzekeringen zaken met bijna alle gerenommeerde verzekeraars in Nederland. Hierdoor kunnen wij de sterke en zwakke punten van verzekeraars opmerken en er het voordeel voor jou uithalen. Dankzij ons uitzoekwerk en deskundigheid weet je zeker dat je op de beste manier verzekerd bent.
Vakmensen
Vezekeren, dat is de passie van Saskia, Gerard, Hans en Jolijn! Wij geloven in persoonlijke aandacht en service op maat. Het juiste advies geven en alles voor jou regelen, zodat je op de beste manier verzekerd bent en dat tegen de beste tarieven. Bij oversluiten en of een schademelding regelen wij alles voor jou. Jij hoeft weinig tot niks hoeft te doen, waardoor je volledig ontzorgd wordt.
Alles onder één dak
Bij Faber Wonen heb je altijd een team dat voor je klaarstaat. Of het nu gaat om je verzekering, hypotheek, je nieuwe droomhuis of het verkopen van je woning. Ons doel is dat jij de komende jaren prettig en onbezorgd kunt wonen. Daarom regel je bij ons alles onder één dak, dat is wel zo handig! Wij maken wonen leuker en makkelijker.

Met de volgende partijen werken wij veelvuldig samen

Vragen over verzekeringen via Faber

Kan ik gratis advies krijgen over het afsluiten van een nieuwe verzekering?

Ben je nog geen klant bij ons en ben je benieuwd wat het jou oplevert wanneer je al je verzekeringen bij ons onder brengt? Neem dan snel contact met ons op via telefoon of Whatsapp op nummer: 058 295 50 35 en wij bespreken de mogelijkheden met je.

Wist je dat er meerdere voordelen zijn wanneer je je verzekeringen oversluit?

1. Bespaar geld: Door over te stappen naar een verzekeraar met een lagere premie, kun je flink besparen op je maandelijkse kosten.
2. Verbeter je dekking: Door het vinden van een verzekeraar die een betere dekking biedt, kun je er voor zorgen dat je beter beschermd bent tegen onverwachte gebeurtenissen.
3. Eenvoudigere administratie: Al je verzekeringen onder één dak, hierdoor hoef jij je minder zorgen te maken over je administratie en betalingen.
4. Betere service: Faber verzekeringen wil wonen graag leuker en makkelijker maken, wat inhoud dat je sneller en gemakkelijker geholpen wordt wanneer je schade hebt zonder dat jij je ergens druk over hoeft te maken.
5. Flexibiliteit: Het oversluiten van je verzekering geeft je meer flexibiliteit om te kiezen wat het beste bij jouw situatie past, of dat nu een hogere dekking is, een lagere premie of iets anders.

En het voordeel van Faber Verzekeringen is dat je je bij elke verzekeraar kunt laten verzekeren. Er zit dus altijd wel een passende verzekering voor jou tussen.

Waar kan ik mijn schade melden?

Wanneer je al klant bij ons bent kun je via de knop schade melden het betreffende formulier invullen om de schade te melden. Of bel of Whatsapp direct met nummer: 058 295 50 35.

Waar moet ik op letten als ik mijn autoverzekering wil opzeggen?

Je hebt je auto verkocht en je schaft geen andere voertuig aan. In dat geval hebben wij voor het stopzetten van jouw autoverzekering een vrijwaringsbewijs nodig.

Het is erg belangrijk dat je het vrijwaringsbewijs ontvangt, omdat dit het bewijs is dat je niet meer verantwoordelijk bent voor de auto.

Hoe ontvang ik het vrijwaringsbewijs?

Je ontvangt het vrijwaringsbewijs als je je auto verkoopt aan een door de RDW-erkend autobedrijf of sloperij. Je moet dan wel het volledige kentekenbewijs en legitimatiebewijs meenemen.

Is er sprake van een particuliere verkoop? Dan moet de koper van de auto naar het postkantoor om de auto over te schrijven. De koper heeft hiervoor het tenaamstellingsbewijs, het overschrijvingsbewijs of de kentekenkaart en tenaamstellingscode nodig.

Nadat je de auto hebt overgeschreven, ontvangt de koper een vrijwaringsbewijs en tenaamstellingsbewijs. De koper geeft vervolgens het bewijs aan de verkoper van de autoo

Waarom is een rechtsbijstandverzekering belangrijk?

In je recht staan wil nog niet zeggen dat je je recht ook altijd krijgt. In een samenleving die steeds juridischer wordt, is rechtshulp al heel lang geen luxe meer. In allerlei situaties kun je in een conflict terecht komen. Bijvoorbeeld met je buren, werkgever, in het verkeer of op vakantie. Een advocaat inschakelen is een dure aangelegenheid. Dan is een rechtsbijstandverzekering het betaalbare alternatief.

Wat wel belangrijk is, dat je op tijd een rechtsbijstandverzekering afsluit; vóórdat je ooit mogelijk in een conflict terecht komt. Want wanneer je de verzekering afsluit vanwege een conflict biedt deze geen dekking meer.

Wil je meer informatie over deze verzekering neem dan gerust contact met ons op via telefoon of Whatsapp op nummer: 058 295 50 35.