Verkoop je woning op de beste manier

Dat betekent goede communicatie, top presentatie & voor de hoogste prijs

Zeker van een makelaar met kennis

Klanten beoordeelden ons in 2022 met een 9,7 op Funda

Onze reviews

Een Funda gebruiker
10
Vanaf het allereerste contact de samenwerking als ontzettend prettig ervaren! Naar al mijn wensen is goed geluisterd en ik kan met een ontzettend goed gevoel terug kijken naar de verkoop van ons ouderlijk huis. Bedankt voor al jullie goede zorgen!
Een Funda gebruiker
10
Fantastisch team. Goed meedenken en uiteindleijk alles gelukt zoals ik het wilde. Waarvoor ontzettende dank!
Een Funda gebruiker
10
Contact verliep soepel. Goed geholpen. Er werd vooraf al van alles uitgezocht over de buurt en de prijzen van de woningen die er recent waren gekocht/verkocht. Hierdoor een juiste en onderbouwde bieding kunnen doen.
Ria Luinstra-Holwerda
9.5
De wekelijkse update als zeer plezierig, kundig en informeel ervaren. Ruimte en mogelijkheid voor eigen inbreng bij presentaties op social media. We hebben goede begeleiding gehad bij de open huizendag. Bezichtigingsafspraken snel en eenvoudig via WhatsApp vastgelegd.

Tevreden klanten

Onze klanten zijn zo tevreden omdat wij altijd voor de beste presentatie van jouw woning gaan en je keurig op de hoogte houden over alles. We regelen alles tot in de puntjes, om een zo goed mogelijk resultaat voor je te behalen. Jij hoeft je geen moment zorgen te maken over de verkoop van jouw woning. Heb je tussentijds toch vragen? Dan krijg je ons altijd te pakken, want je hebt een heel team dat voor je klaarstaat.

Neem contact met ons op

Wat is jouw woning waard?

Ben jij benieuwd wat jouw woning waard is? Vul dan het formulier in. Dan komt Jan-Bert graag bij je langs om je te helpen met je woningwaarde!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat je goed informeren

Je moet over veel dingen nadenken bij het verkopen van je woning. Zeker nu de markt weer aan het veranderen is, wil je dat jouw woning eruit springt! Daarnaast wil je natuurlijk de beste prijs voor je woning krijgen. Wij zijn hier expert in. We weten wat er speelt in de markt en zullen ervoor zorgen dat jij de beste prijs voor je woning krijgt.

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer informatie?

Wanneer je wilt weten wat jouw woning waard is of meer informatie wilt dan kun je het formulier invullen. Wij nemen dan contact met je op om een waarde-indicatie af te geven voor jouw woning. Klaas of Jan-Bert komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend gesprek.

Meer informatie

Heb je vragen?

Aarzel dan niet om het contact formulier hieronder in te vullen. Wij komen (op werkdagen) binnen 24 uur op je vraag terug! Je kan natuurlijk ook bellen, appen, mailen of gewoon even langskomen. Wees welkom!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.