Beoordeeld met een 9,8

Aagje van der Veldt-Volberda

Directiesecretaresse

Aagje van der Veldt-Volberda

Directiesecretaresse

Na zo’n 5 keer verhuisd te zijn woon ik nu samen met mijn man in een fijne 2/1 kapwoning in Sneek. Voor mij is de tuin erg belangrijk, met veel groen en natuurlijk een terras om in de avondzon een drankje te doen.

In iedere fase van je leven heb je een nieuwe woonwens. Als jong gezin droom je van een grotere woning. Maar als de kinderen de deur uit zijn, wordt het huis toch wel groot en samen wil je weer kleiner gaan wonen. Voor mij was ieder huis een droomhuis, een plek waar je blij wordt als je de deur weer binnenstapt.

In de tijd dat ik nog werkte als medewerker binnendienst bij de makelaardij had ik veel contact met klanten. Verkopers en kopers met ieder hun eigen verhaal. Het is fijn dat je de klanten een luisterend oor kunt bieden waardoor zij onbezorgd hun droomwoning kunnen kopen of verkopen. Het verkopen van een huis is namelijk een ingrijpende beslissing.

Inmiddels ondersteun ik het management van Faber Wonen als directiesecretaresse en houd ik mij bezig met HR gerelateerde zaken. Bij Faber Wonen werken zowel jonge als oudere mensen die elkaar weten te stimuleren. Zo halen we het beste in elkaar naar boven en kunnen we onze klanten nog beter ontzorgen.

Neem contact met mij op

E-mailAagje@faberwonen.nl