Jildou Dijkstra

Binnendienst Hypotheken

Jildou Dijkstra

Binnendienst Hypotheken

Ik ben opgegroeid in Deinum, een klein dorpje vlakbij Leeuwarden, samen met mijn ouders en twee zussen. Ik heb hier een fantastische jeugd gehad en heb er veel mooie herinneringen aan overgehouden. Inmiddels ben ik zelf moeder van twee kinderen en woon ik liever op het platteland. De rust en de ruimte zijn ideaal voor mijn kinderen om op straat te spelen en de wereld te ontdekken.

Toch hoop ik wanneer mijn kinderen wat ouder zijn weer terug te verhuizen naar Leeuwarden. In de stad is namelijk alles dichterbij en kun je makkelijker op de fiets boodschappen doen of naar het werk gaan. In mijn vrije tijd geniet ik er van om met mijn kinderen nieuwe plekken te ontdekken en om lekker in de tuin te werken. Daarnaast ben ik gek op series kijken en ga ik graag op vakantie om nieuwe culturen te ontdekken.

Inmiddels werk ik al een een tijdje met veel plezier bij Faber De Hypotheekshop. Het contact met de klanten vind ik erg leuk en het gezellige team maakt het nog veel leuker. Regelmatig wordt er een borrel georganiseerd, wat maakt dat we een hecht team vormen. Ik hoop nog vele jaren met plezier op deze afdeling te werken.

Faber Hypotheken

Neem contact met mij op

Telefoonnummer058 216 2020E-mailj.dijkstra@hypotheekshop.nl

“Het contact met de klanten vind ik erg leuk, samen zorgen we ervoor dat jouw hypotheek snel en goed geregeld is”

Ontdek direct jouw financiële mogelijkheden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.