Jan-Bert van der Meulen

Makelaar

Ik ben opgegroeid in het mooie Franeker, hier heb ik gewoond totdat ik het huis uit ging. Ik heb altijd gedroomd en droom nog steeds van een vrijstaande semibungalow met rieten dak op een ruime kavel, het liefst binnen de bebouwde kom. Op dit moment woon ik samen met mijn vrouw en vijf kinderen in een twee-onder-een-kapwoning uit 2011. Deze woning biedt voldoende ruimte en comfort voor ons grote gezin en is gelegen in een jonge wijk waar alle voorzieningen zoals scholen, supermarkt, zwembad en sportvelden op loop of fietsafstand zijn.

Inmiddels ben ik al vijf jaar werkzaam als makelaar binnen Faber Makelaardij. Ik vind het geweldig om mensen te helpen bij het vinden van hun droomwoning en om hen te begeleiden bij het gehele proces. Het geeft mij een enorm voldaan gevoel wanneer ik een glimlach op het gezicht van mijn klanten zie en ik ze heb kunnen helpen met het verkopen van hun woning of het aankopen van hun nieuwe droomwoning.

Naast mijn werk geniet ik enorm van mijn vrije tijd met mijn gezin. We vinden het leuk om nieuwe plekken te ontdekken en er samen op uit te gaan. Samen maken we regelmatig mooie wandelingen of fietstochten in de natuur. Ook gaan we graag naar het strand of het bos om lekker te ontspannen. Ik ben een echte familieman en vind het belangrijk om quality time met mijn gezin door te brengen.