Arjan van der Wal

Manager verzekeringen en hypotheken

Arjan van der Wal

Manager verzekeringen en hypotheken

In mijn jeugd groeide ik op in het gezellige Opende, maar nu omarm ik het leven in de stad. Ik hou ervan om op een paar minuten fietsen te wonen van de gezellige terrassen, winkels en sportvoorzieningen. Ook geniet ik van de reuring en dynamiek van een grotere stad. Momenteel woon ik in een appartement en ik ben blij dat ik geen onderhoud hoef te plegen aan een woning of tuin. Hierdoor heb ik veel vrije tijd om andere leuke dingen te doen.

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar een leuke serie en ben ik een fanatiek hardloper. Vorig jaar heb ik zelfs de marathon van Valencia gelopen, een fantastische ervaring. Ook kan ik enorm genieten van een spannende voetbalwedstrijd.

Wanneer je op zoek bent naar een woning, dan begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste plek te vinden. Of je nu op zoek bent naar een appartement, gezinswoning of luxe villa, ik help je graag bij het realiseren van de juiste hypotheek van deze droomwoning. Neem gerust contact met me op en ontdek hoe ik je kan helpen.

“Of je nu op zoek bent naar een appartement, gezinswoning of luxe villa, ik help je graag met jouw woonvraag”

Laat direct je situatie checken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.