Arjan van der Wal

Manager verzekeringen en hypotheken

In mijn jeugd ben ik opgegroeid in het gezellig dorp Opende. Mijn ouders wonen hier nog steeds met veel plezier en ik kijk ook met warme gevoelens terug op mijn jeugd in dit dorp. Het was vooral fijn om in het centrum van het dorp te wonen, waarbij al mijn vriendjes dicht in de buurt woonden.

Tegenwoordig woon ik liever in een grotere plaats. Ik hou ervan om op een paar minuten fietsen te wonen van de gezellige terrassen, winkels en sportvoorzieningen. Ook geniet ik van de reuring en dynamiek van een grotere stad. Momenteel woon ik in een appartement en ik ben blij dat ik geen onderhoud hoef te plegen aan een woning of tuin. Hierdoor heb ik veel vrije tijd om andere leuke dingen te doen.

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar een leuke serie en ben ik een fanatiek hardloper. Vorig jaar heb ik zelfs de marathon van Valencia gelopen, een fantastische ervaring. Ook houd ik ervan om een mooie pot voetbal te kijken.

Wanneer je op zoek bent naar een woning, dan begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste plek te vinden. Of je nu op zoek bent naar een appartement, gezinswoning of luxe villa, ik help je graag bij het realiseren van de juiste hypotheek van deze droomwoning. Neem gerust contact met me op en ontdek hoe ik je kan helpen.