Saskia Dorenbos

Verzekeringsadviseur

Ik woon momenteel samen met mijn vriend in een prachtige jaren ’30 woning die we zelf hebben verbouwd. Het was een geweldige ervaring om ons huis te transformeren naar onze droomwoning en we zijn ontzettend trots op het resultaat.

Mijn droom is om een nog net wat grotere (vervallen) jaren ’30 woning met en grotere tuin te kopen zodat we deze helemaal zelf kunnen renoveren en onze eigen stempel erop kunnen drukken. Het lijkt me geweldig om weer een nieuw project aan te gaan en ons huis nog meer eigen te maken.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriendinnen. We gaan vaak uiteten en borrelen in gezellige cafés. Ook ben ik gek op interieur design en vind ik het heerlijk om in huis te rommelen en te experimenteren met nieuwe stijlen en kleuren.

Op werkgebied werk ik nu iets meer dan een half jaar bij Faber Verzekeringen als verzekeringsadviseur. Het is een uitdagende functie met leuke collega’s en ik leer elke dag weer bij. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen en het geeft me veel voldoening om ze te kunnen voorzien van het juiste advies.