Beoordeeld met een 9,8

Saskia Dorenbos

Verzekeringsadviseur

Saskia Dorenbos

Verzekeringsadviseur

Samen met mijn vriend woon ik in een prachtige jaren ’30 woning die we zelf hebben verbouwd. Het was een geweldige ervaring om ons huis te transformeren naar onze droomwoning en we zijn ontzettend trots op het resultaat.

Mijn droom is om een nog net wat grotere (vervallen) jaren ’30 woning met en grotere tuin te kopen zodat we deze helemaal zelf kunnen renoveren en onze eigen stempel erop kunnen drukken. Het lijkt me geweldig om weer een nieuw project aan te gaan en ons huis nog meer eigen te maken.

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriendinnen. We gaan vaak uiteten en borrelen in gezellige cafés. Ook ben ik gek op interieur design en vind ik het heerlijk om in huis te rommelen en te experimenteren met nieuwe stijlen en kleuren.

Op werkgebied werk ik nu iets meer dan een jaar bij Faber Verzekeringen als verzekeringsadviseur. Het is een uitdagende functie met leuke collega’s en ik leer elke dag weer bij. Ik vind het fijn om mensen te kunnen helpen en het geeft me veel voldoening om ze te kunnen voorzien van het juiste advies.

Heb je vragen over je verzekeringen? Laat mij eens met je meekijken.

“Laat mij eens met je meekijken, misschien kan je wel voordeliger verzekerd zijn met betere voorwaarden”

Laat direct je verzekering checken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.