Gerard Rosier

Schade expert en verzekeringsdeskundige

Ik kom oorspronkelijk uit het Friese dorp Greonterp. Hier ben ik opgegroeid in een vrijstaande woning waar ik altijd heb kunnen genieten van de rust en vrijheid. Na mijn middelbare schooltijd verlangde ik naar meer gezelligheid en reuring om me heen, en besloot ik te verhuizen naar de binnenstad van Sneek. Jarenlang heb ik daar in een studentenwoning gewoond, op steenworp afstand van de Waterpoort.

Op dit moment woon ik samen met mijn kat in een mooi appartement, maar eerlijk gezegd zou ik heel graag weer in een woning in de binnenstad van Sneek willen wonen. Ik weet niet wat het is, maar het mooie Sneek voelt echt als thuiskomen voor mij. Ondanks dat ik opgegroeid ben in een dorp blijft de stad mijn voorkeur hebben.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met mijn vrienden om een biertje te drinken. Ik ben ook een groot fan van Engels voetbal en kijk dan ook graag naar een mooie wedstrijd. Verder ben ik een rustig persoon die graag thuis ontspant met een goed boek of een fijne film.

Sinds 2 jaar werk ik als schade adviseur en medewerker verzekeringen op de afdeling verzekeringen bij Faber verzekeringen. Het is een uitdagende functie met veel afwisseling. Ik hou er van om onze klanten op een zo goed mogelijke manier te ondersteunen en ontzorgen. Ik vind het belangrijk om verzekeren leuker en makkelijker te maken voor de klant.

Mocht je vragen hebben of wil je dat ik samen met jou eens naar je verzekeringen kijk, aarzel dan niet om contact met me op te nemen!