Beoordeeld met een 9,8

Gerard Rosier

Verzekeringsadviseur

Gerard Rosier

Verzekeringsadviseur

Oorspronkelijk kom ik uit het Friese Greonterp, maar na mijn middelbare schooltijd trok de levendigheid van Sneek mij aan. Daar woonde ik jarenlang in een studentenwoning, op steenworp afstand van de Waterpoort.

Inmiddels woon ik samen met mijn kat in een mooi appartement in Sneek, maar eerlijk gezegd zou ik heel graag weer in een woning in de binnenstad van Sneek willen wonen. Ik weet niet wat het is, maar het mooie Sneek voelt echt als thuiskomen voor mij. Ondanks dat ik opgegroeid ben in een dorp blijft de stad mijn voorkeur hebben. In mijn vrije tijd ontspan ik met vrienden, geniet ik van Engels voetbal en duik ik graag in boeken en films.

Inmiddels werk ik al een aantal jaren als schade-expert en verzekeringsadviseur bij Faber verzekeringen. Het is een uitdagende functie met veel afwisseling. Ik hou er van om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en ontzorgen. Ik vind het belangrijk om verzekeren leuker en makkelijker te maken voor de klant.

Mocht je vragen hebben of wil je dat ik samen met jou eens naar je verzekeringen kijk, aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

“Ik hou er van om onze klanten op een zo goed mogelijk te ondersteunen en ontzorgen”

Laat direct je verzekering checken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.