Heimerich de Lange

Hypotheekadviseur

Heimerich de Lange

Hypotheekadviseur

Als geboren en getogen Leeuwarder woon ik hier inmiddels nog steeds met veel plezier. Samen met mijn vrouw heb ik een mooie hoekwoning hier in de stad waar ik mij thuis voel. Hoewel Leeuwarden al vele jaren mijn thuis is, sluimert er altijd al een verlangen om te verhuizen naar het Noord-Friese landschap aan de Waddenkust. Hier kan ik mij echt verliezen in het prachtige landschap en vind ik het heerlijk om de natuur op te zoeken en tot rust te komen.

Op professioneel vlak ben ik inmiddels al meer dan 25 jaar hypotheekadviseur bij Faber De Hypotheekshop. Ik hou van de wisselende gesprekken die ik voer met onze klanten. Het is altijd weer anders en ik vind het mooi om mensen te helpen bij het maken van belangrijke financiële beslissingen. Door deze afwisseling zou ik dit werk nog zeker wel 10 jaar vol kunnen houden.

Ben je nou ook op zoek naar een nieuwe woning maar heb je geen idee wat je kunt lenen? Of zou je graag willen verbouwen maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan gerust eens contact met mij op! Dan gaan we er samen naar kijken.

Neem contact met mij op

Telefoonnummer058 216 2020E-mailh.de.lange@hypotheekshop.nl

“Zullen we samen eens kijken naar jouw financiële mogelijkheden?”

Ontdek direct jouw financiële mogelijkheden

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.