Heimerich de Lange

Hypotheekadviseur

Ik ben geboren en getogen in Leeuwarden. Momenteel woon ik samen met mijn vrouw in een hoekwoning in Leeuwarden. Ik woon met ontzettend veel plezier in Leeuwarden en hou van de reuring om mij heen.

Alhoewel bij mij de wens er nog wel is om te verhuizen naar het Noord-Friese landschap bij het Wad om te genieten van de rust en de ruimte. Ik kan mij echt verliezen in het prachtige landschap daar en vind het heerlijk om de natuur op te zoeken en tot rust te komen.

Op professioneel vlak ben ik inmiddels al meer dan 20 jaar hypotheekadviseur bij Faber De Hypotheekshop. Ik hou van de wisselende gesprekken die ik voer met onze klanten. Het is altijd weer anders en ik vind het mooi om mensen te helpen bij het maken van belangrijke financiële beslissingen. Door deze afwisseling zou ik dit werk nog zeker wel 10 jaar vol kunnen houden.

Ben je nou ook op zoek naar een nieuwe woning maar heb je geen idee wat je kunt lenen? Of zou je graag willen verbouwen maar weet je niet waar je moet beginnen? Neem dan gerust eens contact met mij op! Dan gaan we er samen naar kijken.

Heinrich de Lange

Neem contact met mij op

Telefoonnummer058 216 2020E-mailh.de.lange@hypotheekshop.nl