Alie Soepboer - Regnerus

Verzekeringsadviseur

Alie Soepboer - Regnerus

Verzekeringsadviseur

Mijn naam is Alie Soepboer-Regnerus, ik woon samen met mijn man en onze tweeling in Hallum. Hier in mijn geboortedorp wonen we met veel plezier en genieten we van ons thuis.

Na een aantal jaren gewerkt te hebben op de afdeling hypotheken ben ik sinds 2024 gestart met mijn nieuwe uitdaging bij Faber Verzekeringen. In dit hechte en gezellige team blijf ik mij ontwikkelen en raak ik nooit uitgeleerd.

Naast mijn werk als adviseur voor particuliere schadeverzekeringen heb ik ook een druk sociaal leven. Samen dingen ondernemen staat centraal voor mij – van mijn vaste pilateslessen tot gezellige afspraken met vrienden en gezinsuitjes! Actief betrokken bij de voetbalvereniging, waar beide dochters trainen, draag ik ook bij aan de gemeenschap en geniet ik van de verbondenheid binnen de club.

De overstap naar de nieuwe functie en alle sociale activiteiten maken mijn dagen bijzonder divers en geven me de kans om te groeien. Ik kijk uit naar de avonturen en ervaringen die nog op mijn pad zullen komen.

Als er iets is waarover je twijfelt of als je vragen hebt over je verzekeringen, laat het me dan weten. Ik ben er om samen met jou naar je verzekeringen te kijken en je te helpen waar nodig.

“Als er iets is waarover je twijfelt of als je vragen hebt over je verzekeringen, laat het me dan weten”

Laat direct je verzekering checken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.