Hanzestaete 16
BOLSWARD

uit 2008 met 4 kamers met een woonoppervlakte van 180m2. De woning heeft energielabel A en is beschikbaar.

Omschrijving

Statig wonen in Bolsward? Dit is de ideale locatie! Hier woon je royaal en op het hoogste niveau aan de oostrand van de stad. Het penthouse beschikt over een front, volledig uitgevoerd van glas, waardoor je altijd vanuit de woonkamer en keuken kunt genieten van het indrukwekkende uitzicht over het Friese land. Wonen in de stad met de natuur voor de deur!

Je stapt binnen in de centrale hal. Hier vind je een video-intercom, liftinstallatie en inpandige postbussen. Ook is vanaf hier toegang tot de parkeergarage met eigen parkeerplek en inpandige berging.

Eenmaal op de bovenste verdieping stap je de woning binnen. Wat meteen opvalt is de opzet van het appartement; door de hoge plafonds en brede hal voel je meteen de ruimte. Aan de rechterzijde vind je de eerste slaapkamer, met aansluitend een inloopkast en eigen badkamer. Deze beschikt over een inloopdouche, ligbad, toilet en wastafel.

Aan de linkerzijde vind je een gang. Deze heeft toegang tot een keurig toilet met fonteintje, daarnaast de tweede badkamer met douche, wastafel en derde toilet. Aan het einde van de gang bevinden zich de tweede en derde slaapkamer. In deze gang is ook de bijkeuken; hier zitten de witgoedaansluitingen. Tot slot vind je in deze gang een vaste kast

Wanneer je doorloopt kom je in de ruime living (80m2) met door het unieke front veel lichtinval en adembenemend uitzicht. In de woonkamer ligt een prachtige houten vloer en de muren zijn afgewerkt in een mooie lichte kleur. Aansluitend heb je de moderne open keuken. Deze royale keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur

Aan de straatzijde beschikt het penthouse over een flink balkon/dakterras, ca. 26 m², bereikbaar vanuit de woonkamer en de keuken via een schuifpui. Dit balkon/dakterras bestaat voor ca. 11 m² uit een mooi terrasgedeelte en voor de rest uit looppad aan de voor- en zijkant van het penthouse.

Omgeving:
Bolsward staat bekend als een relatief kleine en gezellige stad. Met zijn ruim tienduizend inwoners is het een prettige stad om te wonen. Er zijn meerdere basisscholen en een voortgezet onderwijs school. De ligging aan de A7 en de N359 zorgt ervoor dat plaatsen als Sneek, Harlingen, Leeuwarden en ook Amsterdam vlot te bereiken zijn.

Bijzonderheden:
* Volledig geïsoleerd;
* Centrale verwarming met radiatoren (Atag 2020);
* Airconditioning (2021);
* Aluminium buiten kozijnen;
* Eigen afsluitbare fietsenberging;
* Prima functionerende V.V.E;
* Prachtig uitzicht;

Heb je interesse in deze woning of wil je een bezichtiging inplannen? Jan-Bert of Klaas helpt je graag.


Kenmerken

Status Beschikbaar
Vraagprijs € 595.000,00
Oplevering In overleg
Energielabel A
Bouwjaar 2008
Perceeloppervlakte 655 m2
Inhoud 583 m3
Woonoppervlakte 180 m2
Aantal kamers 4
Aantal badkamers 2
Buitenruimte Geen_tuin
Ligging tuin
Oppervlakte m2
Garage Parkeerplaats

Video


Plattegrond