header recratie

Onbezorgd op reis

Wanneer laat jij je verzekeringen weer checken?

Onbezorgd op vakantie

Om onbezorgd op vakantie te kunnen, is het verstandig een reisverzekering af te sluiten. Hiermee voorkom je bijvoorbeeld een hoge rekening na een ziekenhuisbezoek.

Kortlopende reisverzekering
Een kortlopende reisverzekering sluit je af per reis en duurt net zo lang als deze reis. Ga je bijvoorbeeld niet vaak op vakantie, dan is het voordeliger om voor een kortlopende reisverzekering te kiezen.

Doorlopende reisverzekering
Een doorlopende reisverzekering dekt alle reizen, vakanties en weekendjes weg in een jaar. Ga je ieder jaar een aantal weken op vakantie, met af en toe een spontane stedentrip? Dan is een doorlopende reisverzekering voordeliger.

Naast bovenstaande dekkingen, zijn er nog een aantal extra dekkingen voor net iets meer zekerheid. Denk bijvoorbeeld aan een annuleringsverzekering.

Ga je binnenkort op vakantie en wil je meer informatie?
Bel ons of kom eens langs! Onze verzekeringsadviseurs geven je graag een advies.

Ga je binnenkort op vakantie en wil je meer informatie?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of ga jij binnenkort op reis? Laat direct je verzekeringen checken!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DIRECT ANTWOORD OP JE VRAAG

Kan ik gratis advies krijgen over het afsluiten van een nieuwe verzekering?

Ben je nog geen klant bij ons en ben je benieuwd wat het jou oplevert wanneer je al je verzekeringen bij ons onder brengt? Neem dan snel contact met ons op via telefoon of Whatsapp op nummer: 058 295 50 35 en wij bespreken de mogelijkheden met je.

Wist je dat er meerdere voordelen zijn wanneer je je verzekeringen oversluit?

1. Bespaar geld: Door over te stappen naar een verzekeraar met een lagere premie, kun je flink besparen op je maandelijkse kosten.
2. Verbeter je dekking: Door het vinden van een verzekeraar die een betere dekking biedt, kun je er voor zorgen dat je beter beschermd bent tegen onverwachte gebeurtenissen.
3. Eenvoudigere administratie: Al je verzekeringen onder één dak, hierdoor hoef jij je minder zorgen te maken over je administratie en betalingen.
4. Betere service: Faber verzekeringen wil wonen graag leuker en makkelijker maken, wat inhoud dat je sneller en gemakkelijker geholpen wordt wanneer je schade hebt zonder dat jij je ergens druk over hoeft te maken.
5. Flexibiliteit: Het oversluiten van je verzekering geeft je meer flexibiliteit om te kiezen wat het beste bij jouw situatie past, of dat nu een hogere dekking is, een lagere premie of iets anders.

En het voordeel van Faber Verzekeringen is dat je je bij elke verzekeraar kunt laten verzekeren. Er zit dus altijd wel een passende verzekering voor jou tussen.