Beoordeeld met een 9,8

Onbezorgd op reis

Wanneer laat jij je verzekeringen weer checken?

Reizen & recreatie

Vakantie is bedoelt om te ontspannen. Hierbij wil jij je geen zorgen maken om je verzekering. Zorg er daarom voor dat je voordat je op reis gaat altijd je reis-, caravan-, camper-, recreatiewoning- of bootverzekering laat checken. Dat is wel zo handig.

Wij bieden deskundig advies en helpen je de juiste verzekeringen te vinden. Zo kun je met een gerust hart ontspannen.

Afspraak maken058 215 15 55Verzekeringen@faberwonen.nl

Reisverzekering

Om onbezorgd op vakantie te kunnen, is het verstandig een reisverzekering af te sluiten. Hiermee voorkom je bijvoorbeeld een hoge rekening na een ziekenhuisbezoek.

Kortlopende reisverzekering
Een kortlopende reisverzekering sluit je af per reis en duurt net zo lang als deze reis. Ga je bijvoorbeeld niet vaak op vakantie, dan is het voordeliger om voor een kortlopende reisverzekering te kiezen.

Doorlopende reisverzekering
Een doorlopende reisverzekering dekt alle reizen, vakanties en weekendjes weg in een jaar. Ga je ieder jaar een aantal weken op vakantie, met af en toe een spontane stedentrip? Dan is een doorlopende reisverzekering voordeliger.

Naast bovenstaande dekkingen, zijn er nog een aantal extra dekkingen voor net iets meer zekerheid. Denk bijvoorbeeld aan een annuleringsverzekering, het verzekeren van medische kosten, wintersport of hulpverlening vervoer

Caravanverzekering

Een caravanverzekering is niet verplicht. Toch is het vaak fijn om onbezorgd op reis te kunnen gaan. Met een caravanverzekering kun je je daardoor verzekeren voor bijvoorbeeld schade door ongevallen, brand, natuurrampen, hagel, diefstal en inbraak. Ook wanneer je niet op vakantie bent en de caravan in de stalling staat ben je goed verzekerd.

Camperverzekering

Het is verplicht om je camper in ieder geval W.A. te verzekeren. Je kunt de camper echter, net zoals bij een auto, ook verzekeren voor Beperkt Casco of Casco (volledig Allrisk). Er zijn diverse aanvullingen mogelijk, denk bijvoorbeeld aan het verzekeren van de inboedel en van je accessoires zoals bijvoorbeeld voortent, luifel en de mover.

Recreatiewoning & stacaravan

Wanneer je een recreatiewoning bezit zoals bijvoorbeeld een bungalow of chalet is het belangrijk dat je die verzekerd. Hiermee verzeker je het risico van schade aan jouw recreatiewoning als gevolg van bijvoorbeeld brand, storm, inbraak en waterschade. Ook is het mogelijk om de spullen in je recreatiewoning te verzekeren.

Bootverzekering

Of je nu een zeilboot, motorboot, sloep of jacht bezit, het is belangrijk om je kostbare bezit goed te beschermen met een passende bootverzekering. Een bootverzekering biedt dekking voor diverse risico’s die gepaard gaan met het bezitten en gebruiken van een boot, zoals schade door aanvaringen, diefstal, brand, storm, en aansprakelijkheid voor schade aan derden. Met de juiste verzekering kun je met een gerust hart het water op gaan

VERZEKERINGSCHECK AANVRAGEN

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of vraag je je af of jij wel goed verzekerd bent? Laat direct je verzekeringen checken!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MET DE VOLGENDE PARTIJEN WERKEN WIJ VEELVULDIG SAMEN

DIRECT ANTWOORD OP JE VRAAG

Kan ik gratis advies krijgen over het afsluiten van een nieuwe verzekering?

Ben je nog geen klant bij ons en ben je benieuwd wat het jou oplevert wanneer je al je verzekeringen bij ons onder brengt? Neem dan snel contact met ons op via telefoon of Whatsapp op nummer: 058 215 15 55. Onze adviseurs voorzien jou gratis van verzekeringsadvies en stellen een passend verzekeringsvoorstel op waardoor jij optimaal verzekerd bent.

Wist je dat er meerdere voordelen zijn wanneer je je verzekeringen oversluit?

1. Bespaar geld
2. Verbeter je dekking
3. Eenvoudigere administratie
4. Betere service
5. Alles onder één dak

Wat is het verschil tussen W.A., Beperkt Casco en Casco (volledig Allrisk)?

W.A. staat voor wettelijke aansprakelijkheid, Als je met je voertuig schade veroorzaakt aan anderen of aan andermans motorrijtuig of spullen ben je daarvoor aansprakelijk. Voor deze aansprakelijkheid is een W.A. verzekering wettelijk verplicht.

 

Met het onderdeel Beperkt Casco ben je ook verzekerd voor onder andere: diefstal, ruitschade, inbraakschade, brand, hagel, bliksem, overstroming of aanrijding met een dier.

 

Met het onderdeel Casco (volledig Allrisk) ben je ook verzekerd voor schade aan je eigen auto.

 

Wanneer je auto schade heeft door toedoen van een andere partij, zou het mogelijk van diens W.A. verzekering vergoed kunnen worden. Maar wanneer jij zelf de aansprakelijke partij bent dan ben je met de casco dekking ook verzekerd voor je eigen schade. Dit is het geval wanneer je bijvoorbeeld tegen een boom of paaltje aanrijdt maar ook wanneer je met een ander voertuig een aanrijding hebt gehad en het blijkt dat het jouw “schuld” is, dus wanneer jij de aansprakelijke partij bent. Met het casco onderdeel ben je ook verzekerd voor vandalisme.

Pech of ongeval tijdens vakantie?

Heb je tijdens vakantie pech of een ongeval? Bel dan altijd het noodnummer van jouw reisverzekeraar. Je vind het noodnummer op je polisblad, verzekeringsbewijs, groene kaart, de polisvoorwaarden of de website van jouw verzekeraar.