header leven

Ongevallenverzekering

Een ongeval is helaas niet altijd te voorkomen. De gevolgen kunnen beperkt blijven maar ook enorm zijn, zoals blijvende invaliditeit of zelfs overlijden.

Een ongevallenverzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit, bij overlijden of blijvende invaliditeit door een ongeval.

Wil je meer informatie over een ongevallenverzekering? Onze adviseurs helpen je graag bij het vinden van een passende verzekering.

Maak een afspraak

Overlijden en uitvaart

Uitvaart
Met een uitvaartverzekering verzeker je de kosten van je uitvaart. De kosten van een uitvaart lopen snel op en zijn vaak hoger dan verwacht. Een uitvaartverzekering zorgt ervoor dat jouw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken over deze kosten.

Heb je vragen of wil je advies bij het kiezen van een verzekering? Bel of kom langs op ons kantoor. Onze verzekeringsadviseurs staan voor je klaar.

Overlijdensrisicoverzekering
Met het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering zorg je voor meer financiële zekerheid voor jouw nabestaanden. Met de uitkering vangen de nabestaanden jouw wegvallende inkomen op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de huur of hypotheek. De overlijdensrisicoverzekering keert uit als je binnen de looptijd komt te overlijden.

Afspraak maken