Beoordeeld met een 9,8

Annet de Haan

medewerker marketing & communicatie

Annet de Haan

medewerker marketing & communicatie

Vanaf mijn geboorte ben ik al woonachtig in Sint Annaparochie. Hier woon ik op dit nog samen met mijn ouders en zusje. Momenteel ben ik in de laatste fase van mijn studie. Als ik deze heb afgerond, wil ik graag samen met mijn vriend een huis kopen in een mooie wijk in Leeuwarden. Mijn woondroom is om ooit zelf een huis te laten bouwen aan het water.

In mijn vrije tijd ben ik graag met vriendinnen en familie. Ik ben een erg sociaal type en krijg dan ook energie van andere mensen. Een drankje doen in de stad en gezellig bijkletsen vind ik dan ook erg leuk. Daarnaast beoefen ik de Friese sport kaatsen. Vooral in de zomer ben ik hier erg druk mee. Ik heb een enorme winnaarsmentaliteit en wil dan ook altijd blijven door groeien. Niet alleen binnen de sport, maar ook op carrière gebied wil ik me graag blijven ontwikkelen. Op de marketingafdeling van Faber Wonen kom ik voor diverse uitdagingen te staan, wat ik met veel plezier aanpak.

Tenslotte geniet ik enorm van vakanties en reizen! Mijn vakantie naar Indonesië heeft veel indruk op me gemaakt en was erg waardevol. Ik droom er nog van om een keer een wereldreis of lange verre reis te maken.

Neem contact met mij op

Telefoonnummer058 215 15 55E-mailAnnet@faberwonen.nl

“Bij Faber Wonen krijg ik alle mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen”

Waar kan ik jou mee helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.