Beoordeeld met een 9,8

Aansprakelijkheid & Recht

Goed verzekerd tegen onverwachte schade & conflicten

Verzekerd tegen onvoorziene schade & conflicten

Je kunt terecht of onterecht aansprakelijk gesteld worden voor schade die jij veroorzaakt hebt. Ook kan het gebeuren dat je met een ander persoon, je werkgever of een instantie in conflict komt en je juridisch bijgestaan wilt worden.

Dit zijn risico’s waar je je voor kunt verzekeren met een aansprakelijkheids- en/of rechtsbijstandverzekering. Zo sta je sterker en kun je mogelijk veel kosten besparen. Wat er allemaal gedekt wordt? Dat leggen wij jou graag persoonlijk uit.

Afspraak maken058 215 15 55Verzekeringen@faberwonen.nl

Aansprakelijkheidsverzekering

Je kunt aansprakelijk gesteld worden voor schade die jij per ongeluk veroorzaakt aan anderen. Dit kan aan spullen zijn, zoals het morsen van rode wijn op de nieuwe bank van jouw vriendin, maar ook aan personen. De kosten van de schade kunnen hoog oplopen, vooral als er bijvoorbeeld iemand gewond raakt.

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek je deze aansprakelijkheid voor schade. En niet alleen schade die jij aanricht, maar ook je partner, kind of huisdier. Zelfs schade door een gebrek van jouw woning is meeverzekerd. Denk aan een losliggende dakpan die op de auto van de buurman valt. Hiervoor ben jij als eigenaar aansprakelijk.

Rechtsbijstandverzekering

Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je je voor juridische hulp bij een conflict.

Juridische geschillen zijn vaak stressvol & kostbaar, daarnaast kunnen ze op elk moment en op elk gebied van je leven ontstaan, van consumentenproblemen tot arbeidsconflicten en meer. Het hebben van een rechtsbijstandverzekering bied je niet alleen financiële bescherming tegen de kosten van juridische bijstand, maar ook toegang tot ervaren juridische professionals die jou door de complexiteit van juridische procedures kunnen leiden.

Bij een rechtsbijstandverzekering kun je vaak zelf kiezen welke onderdelen je mee wilt verzekeren, laat je daarom goed informeren over de mogelijkheden.

Verzekeringscheck aanvragen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of vraag je je af of jij wel goed verzekerd bent? Laat direct je verzekeringen checken!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MET DE VOLGENDE PARTIJEN WERKEN WIJ VEELVULDIG SAMEN

DIRECT ANTWOORD OP JE VRAAG

Kan ik gratis advies krijgen over het afsluiten van een nieuwe verzekering?

Ben je nog geen klant bij ons en ben je benieuwd wat het jou oplevert wanneer je al je verzekeringen bij ons onder brengt? Neem dan snel contact met ons op via telefoon of Whatsapp op nummer: 058 215 15 55. Onze adviseurs voorzien jou gratis van verzekeringsadvies en stellen een passend verzekeringsvoorstel op waardoor jij optimaal verzekerd bent.

Wist je dat er meerdere voordelen zijn wanneer je je verzekeringen oversluit?

1. Bespaar geld
2. Verbeter je dekking
3. Eenvoudigere administratie
4. Betere service
5. Alles onder één dak

Waar kan ik mijn schade melden?

Wanneer je al klant bij ons bent kun je via de pagina schade melden het betreffende formulier invullen om de schade te melden. Of bel of Whatsapp direct met nummer: 058 215 15 55

Is er een noodgeval?

Dan kan je ons tijdens openingstijden direct bellen via 058 215 15 55 . Buiten openingstijden kan je direct het noodnummer bellen die te vinden is op je polisblad, verzekeringsbewijs, groene kaart, de polisvoorwaarden of de website van jouw verzekeraar.