Recht & aansprakelijkheid

Goed verzekerd tegen onverwachte schade

Aansprakelijkheidsverzekering

Je kunt aansprakelijk gesteld worden voor schade die jij per ongeluk veroorzaakt aan anderen. Dit kan aan spullen zijn, zoals het morsen van rode wijn op de nieuwe bank van jouw vriendin, maar ook aan personen. De kosten van de schade kunnen hoog oplopen, vooral als er bijvoorbeeld iemand gewond raakt.

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek je deze aansprakelijkheid voor schade. En niet alleen schade die jij aanricht, maar ook je partner, kind of huisdier. Zelfs schade door een gebrek van jouw woning is meeverzekerd. Denk aan een losliggende dakpan die op de auto van de buurman valt. Hiervoor ben jij als eigenaar aansprakelijk.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of vraag je je af of jij wel goed verzekerd bent? Laat direct je verzekeringen checken!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

DIRECT ANTWOORD OP JE VRAAG

Kan ik gratis advies krijgen over het afsluiten van een nieuwe verzekering?

Ben je nog geen klant bij ons en ben je benieuwd wat het jou oplevert wanneer je al je verzekeringen bij ons onder brengt? Neem dan snel contact met ons op via telefoon of Whatsapp op nummer: 058 295 50 35 en wij bespreken de mogelijkheden met je.

Wist je dat er meerdere voordelen zijn wanneer je je verzekeringen oversluit?

1. Bespaar geld: Door over te stappen naar een verzekeraar met een lagere premie, kun je flink besparen op je maandelijkse kosten.
2. Verbeter je dekking: Door het vinden van een verzekeraar die een betere dekking biedt, kun je er voor zorgen dat je beter beschermd bent tegen onverwachte gebeurtenissen.
3. Eenvoudigere administratie: Al je verzekeringen onder één dak, hierdoor hoef jij je minder zorgen te maken over je administratie en betalingen.
4. Betere service: Faber verzekeringen wil wonen graag leuker en makkelijker maken, wat inhoud dat je sneller en gemakkelijker geholpen wordt wanneer je schade hebt zonder dat jij je ergens druk over hoeft te maken.
5. Flexibiliteit: Het oversluiten van je verzekering geeft je meer flexibiliteit om te kiezen wat het beste bij jouw situatie past, of dat nu een hogere dekking is, een lagere premie of iets anders.

En het voordeel van Faber Verzekeringen is dat je je bij elke verzekeraar kunt laten verzekeren. Er zit dus altijd wel een passende verzekering voor jou tussen.

Waar kan ik mijn schade melden?

Wanneer je al klant bij ons bent kun je via de knop schade melden het betreffende formulier invullen om de schade te melden. Of bel of Whatsapp direct met nummer: 058 295 50 35.

Waarom is een rechtsbijstandverzekering belangrijk?

In je recht staan wil nog niet zeggen dat je je recht ook altijd krijgt. In een samenleving die steeds juridischer wordt, is rechtshulp al heel lang geen luxe meer. In allerlei situaties kun je in een conflict terecht komen. Bijvoorbeeld met je buren, werkgever, in het verkeer of op vakantie. Een advocaat inschakelen is een dure aangelegenheid. Dan is een rechtsbijstandverzekering het betaalbare alternatief.

Wat wel belangrijk is, dat je op tijd een rechtsbijstandverzekering afsluit; vóórdat je ooit mogelijk in een conflict terecht komt. Want wanneer je de verzekering afsluit vanwege een conflict biedt deze geen dekking meer.

Wil je meer informatie over deze verzekering neem dan gerust contact met ons op via telefoon of Whatsapp op nummer: 058 295 50 35.