Jouw voertuig goed verzekerd

Wanneer laat jij je verzekeringen weer checken?

Jouw voertuig goed verzekerd

Het verzekeren van je auto, motor, bromfiets of fiets is cruciaal. Wij zorgen ervoor dat jouw voertuig optimaal beschermd is. Wij bieden deskundig advies en helpen je de juiste verzekeringen te vinden voor al je vervoersmiddelen. Zo kun je met een gerust hart de weg op.

Onze verzekeringen

Auto
Motor
Bromfiets
Fiets

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of vraag je je af of jouw voertuig goed verzekerd is ? Laat direct je verzekeringen checken!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw auto, motor of bromfiets verzekeren

Als het om verzekeringen gaat, is het van cruciaal belang om de juiste keuze te maken. Onze verzekeringsadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de beste optie voor jouw situatie. Of je nu kiest voor de basis WA-dekking, de extra bescherming van WA + beperkt casco, of de volledige zekerheid van WA + volledig casco, wij zijn er om je te helpen met het maken van de juiste keuze!

Maak een afpraak

Fietsverzekering voor iedereen

Een fietsverzekering biedt dekking tegen de tegen de risico’s van diefstal en beschadiging.  Het is een slimme keuze wanneer je onbezorgd gebruik wilt maken van jouw splinternieuwe (elektrische) fiets. Belangrijk is dat je jouw fiets naast het standaard slot, ook op slot zet met een ‘categorie 2’ ART-goedgekeurd veiligheidsslot. Heb je accessoires gekocht bij je fiets? Deze kun je ook meeverzekeren op de fietsverzekering.

 

Afspraak maken

DIRECT ANTWOORD OP JE VRAAG

Kan ik gratis advies krijgen over het afsluiten van een nieuwe verzekering?

Ben je nog geen klant bij ons en ben je benieuwd wat het jou oplevert wanneer je al je verzekeringen bij ons onder brengt? Neem dan snel contact met ons op via telefoon of Whatsapp op nummer: 058 295 50 35 en wij bespreken de mogelijkheden met je.

Wist je dat er meerdere voordelen zijn wanneer je je verzekeringen oversluit?

1. Bespaar geld: Door over te stappen naar een verzekeraar met een lagere premie, kun je flink besparen op je maandelijkse kosten.
2. Verbeter je dekking: Door het vinden van een verzekeraar die een betere dekking biedt, kun je er voor zorgen dat je beter beschermd bent tegen onverwachte gebeurtenissen.
3. Eenvoudigere administratie: Al je verzekeringen onder één dak, hierdoor hoef jij je minder zorgen te maken over je administratie en betalingen.
4. Betere service: Faber verzekeringen wil wonen graag leuker en makkelijker maken, wat inhoud dat je sneller en gemakkelijker geholpen wordt wanneer je schade hebt zonder dat jij je ergens druk over hoeft te maken.
5. Flexibiliteit: Het oversluiten van je verzekering geeft je meer flexibiliteit om te kiezen wat het beste bij jouw situatie past, of dat nu een hogere dekking is, een lagere premie of iets anders.

En het voordeel van Faber Verzekeringen is dat je je bij elke verzekeraar kunt laten verzekeren. Er zit dus altijd wel een passende verzekering voor jou tussen.

Kan ik mijn autoverzekering wijzigen buiten openingstijden?

Zodra je een auto hebt gekocht en deze overgeschreven is op jouw naam, ben je verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Koop je ’s avonds, op zaterdag of zondag een nieuwe of tweedehands auto, dan hoef je bij ons niet te wachten tot maandag. Mail de volgende gegevens naar verzekeringen@faberwonen.nl voor een tijdelijke dekking waardoor je gewoon de weg op mag.

  • Naam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • Kenteken nieuwe auto
  • Meldcode (de meldcode vind je in het tenaamstellingsverslag direct onder het kenteken)
  • Gewenste dekking

Zodra je deze gegevens hebt doorgegeven, heb je een tijdelijke dekking. De eerst volgende werkdag nemen wij contact met jou om de verzekering door te spreken en af te sluiten.

Waar moet ik op letten als ik mijn autoverzekering wil opzeggen?

Je hebt je auto verkocht en je schaft geen andere voertuig aan. In dat geval hebben wij voor het stopzetten van jouw autoverzekering een vrijwaringsbewijs nodig. Het is erg belangrijk dat je het vrijwaringsbewijs ontvangt, omdat dit het bewijs is dat je niet meer verantwoordelijk bent voor de auto.

Hoe ontvang ik het vrijwaringsbewijs?

Je ontvangt het vrijwaringsbewijs als je je auto verkoopt aan een door de RDW-erkend autobedrijf of sloperij. Je moet dan wel het volledige kentekenbewijs en legitimatiebewijs meenemen.

Is er sprake van een particuliere verkoop? Dan moet de koper van de auto naar het postkantoor om de auto over te schrijven. De koper heeft hiervoor het tenaamstellingsbewijs, het overschrijvingsbewijs of de kentekenkaart en tenaamstellingscode nodig.

Nadat je de auto hebt overgeschreven, ontvangt de koper een vrijwaringsbewijs en tenaamstellingsbewijs. De koper geeft vervolgens het bewijs aan de verkoper van de auto.

Waar kan ik mijn schade melden?

Wanneer je al klant bij ons bent kun je via de knop schade melden het betreffende formulier invullen om de schade te melden. Of bel of Whatsapp direct met nummer: 058 295 50 35.