Beoordeeld met een 9,8

Jouw voertuig goed verzekerd

Wanneer laat jij je verzekeringen weer checken?

Jouw voertuig goed verzekerd

Het verzekeren van je auto, bestelauto, camper, motor, bromfiets, oldtimer en tractor is verplicht in Nederland. Wij zorgen ervoor dat jouw voertuig optimaal beschermd is. Ook je nieuwe (elektrische) fiets verzekeren? Dat is niet verplicht maar wel erg handig. Wij bieden deskundig advies en helpen je de juiste verzekeringen te vinden voor al je vervoersmiddelen. Zo kun je met een gerust hart de weg op.

Direct een afspraak maken058 215 15 55Verzekeringen@faberwonen.nl

JOUW AUTO, BESTELAUTO, CAMPER, MOTOR, BROMFIETS, OLDTIMER EN TRACTOR VERZEKEREN

Als het om verzekeringen gaat, is het van cruciaal belang om de juiste keuze te maken. Onze verzekeringsadviseurs staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de beste optie voor jouw situatie. Of je nu kiest voor de verplichte WA-dekking, de extra bescherming van WA + beperkt casco, of de volledige zekerheid van WA + volledig casco, wij zijn er om je te helpen met het maken van de juiste keuze!

FIETSVERZEKERING VOOR IEDEREEN

Een fietsverzekering biedt dekking tegen de risico’s van diefstal en beschadiging. Het is een slimme keuze wanneer je onbezorgd gebruik wilt maken van jouw splinternieuwe (elektrische) fiets. In de meeste gevallen is het wel belangrijk dat je naast je standaard slot, ook je fiets op slot zet met een bepaalde categorie ART-goedgekeurd slot. Wij willen jou hierin graag adviseren.

VERZEKERINGSCHECK AANVRAGEN

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of vraag je je af of jouw voertuig goed verzekerd is? Laat direct je verzekeringen checken!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

MET DE VOLGENDE PARTIJEN WERKEN WIJ VEELVULDIG SAMEN

DIRECT ANTWOORD OP JE VRAAG

Kan ik gratis advies krijgen over het afsluiten van een nieuwe verzekering?

Ben je nog geen klant bij ons en ben je benieuwd wat het jou oplevert wanneer je al je verzekeringen bij ons onder brengt? Neem dan snel contact met ons op via telefoon of Whatsapp op nummer: 058 215 15 55. Onze adviseurs voorzien jou gratis van verzekeringsadvies en stellen een passend verzekeringsvoorstel op waardoor jij optimaal verzekerd bent.

Wist je dat er meerdere voordelen zijn wanneer je je verzekeringen oversluit?

1. Bespaar geld
2. Verbeter je dekking
3. Eenvoudigere administratie
4. Betere service
5. Alles onder één dak

Wat is het verschil tussen W.A., Beperkt Casco en Casco (volledig Allrisk)?

W.A. staat voor wettelijke aansprakelijkheid, Als je met je voertuig schade veroorzaakt aan anderen of aan andermans motorrijtuig of spullen ben je daarvoor aansprakelijk. Voor deze aansprakelijkheid is een W.A. verzekering wettelijk verplicht.

 

Met het onderdeel Beperkt Casco ben je ook verzekerd voor onder andere: diefstal, ruitschade, inbraakschade, brand, hagel, bliksem, overstroming of aanrijding met een dier.

 

Met het onderdeel Casco (volledig Allrisk) ben je ook verzekerd voor schade aan je eigen auto.

 

Wanneer je auto schade heeft door toedoen van een andere partij, zou het mogelijk van diens W.A. verzekering vergoed kunnen worden. Maar wanneer jij zelf de aansprakelijke partij bent dan ben je met de casco dekking ook verzekerd voor je eigen schade. Dit is het geval wanneer je bijvoorbeeld tegen een boom of paaltje aanrijdt maar ook wanneer je met een ander voertuig een aanrijding hebt gehad en het blijkt dat het jouw “schuld” is, dus wanneer jij de aansprakelijke partij bent. Met het casco onderdeel ben je ook verzekerd voor vandalisme.

Wat is een schadeverzekering inzittenden en heb ik die toevoeging nodig op mijn autoverzekering?

Wij adviseren aan al onze klanten om een schadeverzekering inzittenden mee te verzekeren op je autoverzekering. De bestuurder en alle inzittenden in de auto zijn hierdoor verzekerd voor: overlijden, blijvende invaliditeit en letselschade. Denk hier bijvoorbeeld ook aan smartengeld. Daarnaast zijn ook nog eens de spullen in je auto verzekerd voor materiële schade tijdens een ongeluk.

Zijn er nog verder onderdelen dat ik mee kan verzekeren op mijn autoverzekering?

Jazeker, je hebt bijvoorbeeld vaak de mogelijkheid om pechhulp mee te verzekeren, maar ook zaken als: rechtsbijstand, bonusbeschermer/no-claim beschermer, uitbreiding van de aanschafwaarderegeling en uitbreiding van de accessoires kan mogelijk toegevoegd worden. Wij vertellen je hier graag meer over en voorzien jou van het juiste advies. Direct contact? Bel 058-215 15 55

Waar kan ik mijn schade melden?

Wanneer je al klant bij ons bent kun je via de pagina schade melden het betreffende formulier invullen om de schade te melden. Of bel of Whatsapp direct met nummer: 058 215 15 55

Is er een noodgeval?

Dan kan je ons tijdens openingstijden direct bellen via 058 215 15 55 . Buiten openingstijden kan je direct het noodnummer bellen die te vinden is op je polisblad, verzekeringsbewijs, groene kaart, de polisvoorwaarden of de website van jouw verzekeraar.

Kan ik mijn autoverzekering wijzigen buiten openingstijden?

Zodra je een auto hebt gekocht  en deze overgeschreven is op jouw naam, ben je verplicht om minimaal een WA-verzekering af te sluiten. Koop je ’s avonds, op zaterdag of zondag een nieuwe of tweedehands auto (voor particulier gebruik), dan hoef je als bestaande klant bij ons niet te wachten tot maandag. Mail de volgende gegevens naar verzekeringen@faberwonen.nl voor een tijdelijke dekking waardoor je gewoon de weg op mag.

  • Telefoonnummer
  • Kenteken nieuwe auto
  • Gewenste dekking
  • Ingangsdatum verzekering

Zodra je deze gegevens hebt doorgegeven, heb je een voorlopige dekking voor de verzekeraar NH1816, onder voorbehoud van uiteindelijke acceptatie van de verzekeraar. De eerst volgende werkdag nemen wij contact met jou op om de verzekering door te spreken en af te sluiten.

Waar moet ik op letten als ik mijn autoverzekering wil opzeggen?

Je hebt je auto verkocht en je schaft geen ander voertuig aan. In dat geval hebben wij voor het stopzetten van jouw autoverzekering een vrijwaringsbewijs nodig. Het is erg belangrijk dat je het vrijwaringsbewijs ontvangt, omdat dit het bewijs is dat je niet meer verantwoordelijk bent voor de auto.

 

Hoe ontvang ik het vrijwaringsbewijs?

Je ontvangt het vrijwaringsbewijs als je je auto verkoopt aan een door de RDW-erkend autobedrijf of sloperij. Je moet dan wel het volledige kentekenbewijs en legitimatiebewijs meenemen.

Is er sprake van een particuliere verkoop? Dan kan de koper van de auto online of via een kentekenloket om de auto over te schrijven. De koper heeft hiervoor het tenaamstellingsbewijs, het overschrijvingsbewijs of de kentekenkaart en tenaamstellingscode nodig.

Nadat je de auto hebt overgeschreven, ontvangt de koper een vrijwaringsbewijs en tenaamstellingsbewijs. De koper geeft vervolgens het bewijs aan de verkoper van de auto.