Zuiderplein 21 – Leeuwarden

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 450.000,- k.k.

Oplevering

In overleg

Energielabel

F

Bouwjaar

1880

Perceeloppervlakte

155 m2

Inhoud

597 m3

Woonoppervlakte

159 m2

Aantal kamers

5

Aantal badkamers

1

Buitenruimte

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidoost

Oppervlakte

47 m2

Garage

Geen garage

Omschrijving

Welkom in het hart van Leeuwarden, waar dit prachtige herenhuis een unieke kans biedt om te wonen of werken op een toplocatie met een adembenemend uitzicht. Met drie ruime slaapkamers, een royale woonkamer, talloze mogelijkheden en drie eigen parkeerplekken, biedt dit dubbelbestemde pand de perfecte combinatie van luxe en locatie. Geniet van een schitterend uitzicht op het mooiste deel van de historische binnenstad van Leeuwarden, waar de museumhaven, het nieuwe Amicitia-gebouw, de oude bibliotheek en zelfs de voormalige gevangenis in één oogopslag te bewonderen zijn.

WONING
Op dit moment dient de woning nog omgevormd te worden tot een comfortabele leefruimte, maar de algemene conditie van het pand is uitstekend. Je zult genieten van ruime raampartijen, mooie afwerkingen en een prachtige gevel.

BUITENOMGEVING
De achtertuin is helemaal naar jouw smaak in te richten. Met bijna 50 vierkante meter buitenruimte en een ligging op het zuidoosten, kun je hier volop van de zon genieten. Bovendien heb je de luxe van 3 eigen parkeerplaatsen bij dit object.

DUBBELE BESTEMMING
De mogelijkheden zijn grenzeloos. Stelt je eens voor, uw eigen atelier creëren, een kantoorruimte opzetten, en de luxe van wonen op zowel de eerste als de tweede verdieping. Hier is alles denkbaar.

Nieuwsgierig geworden na het zien van de Artist Impressions en benieuwd naar de binnen foto’s? Doe dan een brochure aanvraag per mail of bel voor het maken van een afspraak op 058-215 15 55.

BIJZONDERHEDEN
+ Royale achtertuin op het zuidoosten;
+ 159m2 woonoppervlakte;
+ Naar eigen smaak in te richten;
+ Op toplocatie;
+ Dubbele bestemming;
+ 3 eigen parkeerplekken.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse?

Heb je interesse in deze woning of wil je een bezichtiging inplannen? Jan-Bert of Klaas helpt je graag.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Ontdek ook jouw hypotheek mogelijkheden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Video

Geen video beschikbaar

Plattegrond