Beoordeeld met een 9,8

Is jouw motor goed verzekerd?

WA motorverzekering
Een motorverzekering begint, net als bij een auto, met een WA verzekering (wettelijke aansprakelijkheid). De WA motorverzekering zorgt ervoor dat wanneer jij aansprakelijk bent voor schade die je aan andere personen of voertuigen in het verkeer toebrengt, is verzekerd.

WA + beperkt casco
Een motorverzekering met WA + beperkt casco geeft naast de verplichte wettelijke aansprakelijkheid ook dekking voor een aantal gevallen van schade aan jouw eigen motor. Denk hierbij aan schade door diefstal, brand of storm. Ook ruitschade is gedekt.

WA + volledig casco
De meest uitgebreide motorverzekering is de WA + volledig casco, ook wel All risk genoemd. Je bent dan ook verzekerd voor schade die je aan jouw eigen motor toebrengt.

Voor meer zekerheid zijn er nog een aantal aanvullende verzekeringen. Bijvoorbeeld een schadeverzekering voor opzittenden, pechhulp en rechtsbijstand verkeer.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of ben je benieuwd of jouw motor goed verzekerd is? Bel of kom langs voor een kop koffie. Onze verzekeringsadviseurs voorzien je graag van een advies!

Dekking

Schade aan anderen door jou WA WA Plus All Risk
Schade aan andere voertuigen
Schade aan bezittingen
Schade aan personen
Schade aan jouw auto van buitenaf
Diefstal
Ruitbreuk
Botsingen met dieren
Brand & explosie
Extreem weer (storm en hagel)
Schade aan jouw auto door jezelf
Aanrijding
Overige schade door jezelf