Het hele proces is erg goed bevallen

We hebben Klaas Faber leren kennen tijdens een bezichtiging van een woning in Franeker. We hadden direct een goed gevoel bij hem en hadden een fijne klik met elkaar. Vanuit daar hebben we het hele proces opgestart en dat is ons ontzettend goed bevallen.

Duidelijke en snelle communicatie
Een groot pluspunt van Faber Wonen is de duidelijke en snelle communicatie. Er waren korte lijnen tussen de verschillende partijen van de makelaardij, hypotheken en verzekeringen en we hadden altijd één aanspreekpunt.

Hierdoor werden we echt ontzorgd en dat gaf ons een rustig gevoel. Ook toen we tussendoor schade hadden, werd dit goed opgelost.

Alles onder één dak
Daarnaast was het erg handig dat we alles onder één dak konden regelen. De offertes die we opvroegen ontvingen we vlot, en we hoefden niet steeds bij verschillende partijen aan te kloppen. Dit heeft het gehele proces een stuk makkelijker gemaakt. Onze woning was snel verkocht en bracht meer op dan we hadden verwacht.

Hierdoor konden we de nieuwe woning die we hebben aangekocht helemaal op de manier laten verbouwen zoals we voor ogen hadden. Tussendoor hebben we ons huidige hypotheek nog een keer verhoogd. Ook hiervoor konden we weer bij Arjan terecht en ook dit was zomaar geregeld.

Hele proces goed bevallen
Door het verhogen van onze hypotheek gaan we in Juni 2023 de gehele tuin nog aanpakken. Zo kunnen we komende zomer heerlijk genieten van ons prachtige huis en tuin.

Het hele proces van aankoop, verkoop, hypotheek en verzekeringen is ons erg goed bevallen. Mochten we in de toekomst opnieuw gaan verhuizen dan weten we waar we moeten aankloppen.