Een leuke nieuwe start in de straat waar Esther is opgegroeid, in de wijk waar Dennis zich heeft gesetteld

Esther en Dennis kwamen Faber Wonen tegen tijdens een bezichtiging. Ze bezaten toen nog 2 huizen, beide verkocht door Faber Wonen. Ondanks dat Faber Wonen niet de aankoopmakelaar was, belde Klaas ze regelmatig met tips voor woningen in Camminghaburen, waar het stel graag wou gaan wonen. Toen Klaas via via hoorde dat de Lautastate in de publieke verkoop stond, wist hij precies wie hij moest bellen!

TERUG NAAR CAMMINGHABUREN

Esther is opgegroeid in de Lautastate, maar was voorheen woonachtig in Zuiderburen. Dennis woonde al in Camminghaburen in de woning waar ze momenteel nog verblijven. Esther zag het eigenlijk niet helemaal zitten om naar Camminghaburen te verhuizen, maar toch werd de woning in Zuiderburen verkocht.

EEN FRISSE START

Toen Klaas opbelde om de woning in de Lautastate te tippen, waar onlangs een mooie nieuwe speeltuin is geplaatst, zag Esther dit toch wel zitten. Esther en Dennis hebben samen namelijk een kindje van 9 maanden oud, en ook nog een van 3 en van 14. Dit samengestelde gezin kon de woning in de Lautastate kopen door de opbrengsten van hun 2 woningen. Het beloofd een mooi plekje te worden voor het gezin, een leuke nieuwe start!

OVER FABER WONEN

Faber Wonen helpt jou bij het vinden of verkopen van jouw droomhuis, afsluiten van een passende hypotheek en bij het regelen van al je verzekeringen. We vinden het belangrijk dat jij de komende jaren prettig en onbezorgd kunt wonen. Daarom zetten wij altijd een stapje harder. We luisteren naar jouw wensen en houden rekening met jouw persoonlijke situatie. Bij ons vind je een compleet pakket op het gebied van wonen, hypotheken en verzekeren.

Wil je graag met ons in gesprek gaan? Bel ons dan op 058 215 15 55, stuur een email naar leeuwarden@faberwonen.nl of kom eens langs bij ons op kantoor.