Het bod was niet het hoogst, maar wel het meest flexibel

Toen Bart-Jan en Paulien Klaas tegenkwamen tijdens een bezichtiging, was het gevoel gelijk goed. Zodoende dachten ze direct aan Faber Wonen toen het tijd was voor de verkoop van hun woning. De verkoop liep soepel, overzichtelijk, in korte lijnen en met uitstekend contact. Wanneer Bart-Jan en Paulien ergens tegenaan liepen of een vraag hadden konden ze deze meteen stellen in de groepsapp met Arjan en Geanne. Zo hadden ze altijd binnen een half uur antwoord op de vraag. Dit werd als erg fijn ervaren. Ook het regelen van een hypotheek voor het nieuwe nieuwbouwhuis verliep erg spoedig!

OOG OP DE NIEUWBOUW

Het stel woonde eerst samen op kamers, en is vervolgens verhuisd naar een nieuwbouwwoning in Hardegarijp waar ze al 3,5 jaar woonachtig zijn. Toen Bart-Jan en Paulien het huis toch wat te klein begonnen te vinden, viel hun oog op een nieuwbouwproject vlakbij waar ze nu wonen. Nadat zij zich hiervoor inschreven en een voorkeurswoning opgaven, kregen zij de bevestiging dat zij gekozen waren én dat hun voorkeurswoning gegund werd. Daaropvolgend hebben zij snel hun hypothecaire situatie laten bekijken door ons, waarbij een hypotheek voor de nieuwbouwwoning snel geregeld was.

SNEL EN FLEXIBEL MET FABER WONEN

Omdat de hypotheek voor de nieuwe woning per december 2022 ingaat, was het belangrijk om kopers te vinden die flexibel waren met de overdracht. Door onderhandelingen met de kopende partij, zitten Bart-Jan en Paulien niet met dubbele lasten omdat de overdracht in december gaat plaatsvinden. Het bod was niet het hoogste, maar wel het meest flexibel. Ook hierin heeft Jan-Bert van Faber Wonen goed weten te adviseren met hierbij de voor- en nadelen. Bart-Jan en Paulien vonden het het geld niet waard om nog een keer extra te moeten verhuizen voordat ze de nieuwbouwwoning intrekken en gingen zodoende akkoord met het op twee-na hoogste bod. Aangezien Faber Wonen de woning flink boven de vraagprijs had weten te verkopen, maakte dit voor Bart-Jan en Pauline eigenlijk maar weinig verschil. De ideale verkoop!

OVER FABER WONEN

Faber Wonen helpt jou bij het vinden of verkopen van jouw droomhuis, afsluiten van een passende hypotheek en bij het regelen van al je verzekeringen. We vinden het belangrijk dat jij de komende jaren prettig en onbezorgd kunt wonen. Daarom zetten wij altijd een stapje harder. We luisteren naar jouw wensen en houden rekening met jouw persoonlijke situatie. Bij ons vind je een compleet pakket op het gebied van wonen, hypotheken en verzekeren.

Wil je graag met ons in gesprek gaan? Bel ons dan op 058 215 15 55, stuur een email naar leeuwarden@faberwonen.nl of kom eens langs bij ons op kantoor.