Beoordeeld met een 9,8

Kluswoning voor Anouk en Jesper

“Wij zijn ontzettend blij met de hulp van Faber Wonen bij het vinden van onze droomwoning!” Anouk en Jesper, beide 23 jaar oud en op zoek naar een kluswoning.

“Wij huurden een appartement, maar wilden iets waar we ons eigen stempel op konden drukken.” De ouders van Jesper waren erg tevreden over Arjan (hypotheekadviseur van Faber De Hypotheekshop). “Deze ervaring hebben wij ook opgedaan, want Arjan was geweldig om mee te werken. Ontzettend toegankelijk, eerlijk en een no-nonsense houding. Hij gaf ons duidelijk advies over wat wij konden lenen en wat we moesten doen om ons voor te bereiden op het kopen van een woning.”
“Na het vinden van onze droomwoning hebben wij ons huurappartement opgezegd. We zijn bij de ouders van Jesper ingetrokken om kosten te besparen. De hypotheek was snel geregeld en wij kregen de facturen van het bouwdepot binnen 24 uur terugbetaald, wat ons echt ontlastte tijdens de renovatie.

Onze kluswoning hebben wij zelf gerenoveerd en hoewel het veel werk was, genoten wij van elke minuut. Anouk nam al het schilderwerk op zich, terwijl Jesper en zijn vrienden de rest van de renovatie deden. Tijdens de verbouwing hebben wij helaas twee keer schade gehad, maar de afhandeling van de verzekering bij Faber verzekeringen was erg snel en efficiënt.”

“We zijn zo blij dat we alles bij Faber Wonen konden regelen – van de hypotheek tot de verzekeringen. Alles onder één dak. De communicatie was altijd duidelijk en snel en wij wisten altijd waar we aan toe waren. Arjan van de Hypotheekshop en het team van Faber Verzekeringen hebben ons echt ontzorgd tijdens het hele traject. Wij bevelen iedereen aan om jouw zaken via Faber Wonen te regelen. Zij maken wonen echt leuker en makkelijker!”