NVM Open huizen dag 2023

Het is weer bijna zo ver! De NVM Open Huizen Dag vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 april  van 11:00 tot 15:00 uur. Tijdens de NVM Open Huizen Dag kan je vrijblijvend verschillende woningen bezichtigen. De eigenaren van de woning zullen je van harte ontvangen om je het huis te laten zien. Daarnaast kun je ook een afspraak inplannen met een NVM-makelaar bij je thuis, op kantoor of online. Wij hebben 10 woningen die je kunt bezichtigen tijdens de Open Huizen Dag, het is niet nodig om een afspraak te maken voor het bezichtigen van deze woningen.

Onze makelaars Jan-Bert en Klaas zijn tijdens de Open Huizen Dag telefonisch bereikbaar voor al je vragen.

GOED VOORBEREID OP PAD

Op donderdag 30 maart 2023 vindt er een inloopmiddag plaats aan de Stationsweg 16 in Leeuwarden. Onder het genot van een hapje en drankje zijn onze makelaars Jan-Bert en Klaas aanwezig om jou van alle informatie te voorzien die je moet weten voordat je een woning gaat bezichtigen. Daarnaast zijn ook onze hypotheekadviseurs Arjan en Heimerich aanwezig zodat jij alle ins en outs weet over wat je kunt lenen en wat je maandelijkse kosten worden. Zo ga je goed voorbereid op pad!

ENTHOUSIAST?

Wil je naar aanleiding van de Open Huizen Dag een woning nogmaals bezichtigen? Neem dan contact met ons op door te mailen, appen of bellen.