Is dit hét moment om je huis te verkopen?

Is dit het moment om je huis te verkopen?

Je hebt Jan-Bert vast gezien op allerlei bushokjes, met de vraag of dit het moment is om je huis te verkopen. Het antwoord op deze vraag?

Verkoop je woning op de beste manier

Wanneer je wilt weten wat jouw woning waard is of meer informatie wilt dan kun je vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Wij nemen dan contact met je op om een waarde indicatie af te geven voor jouw woning. Vervolgens komt Klaas of Jan-Bert graag bij jou langs voor een vrijblijvend gesprek.

Over Faber Wonen

Faber Wonen is er voor al jouw woonvragen. Het kopen of verkopen van een woning, afsluiten van een passende hypotheek en het regelen van al je verzekeringen. Tevens kunnen we je helpen met het advies zodat jij de komende jaren prettig en onbezorgd in je woning kunt wonen. We lopen altijd een stapje harder voor jou en stemmen ons advies af op jouw persoonlijke situatie en wensen, zodat je altijd compleet gerust kunt zijn op gebied van wonen, hypotheken en verzekeren. Wil je graag met ons in gesprek gaan? Bel ons dan op 058 215 15 55, stuur een email naar leeuwarden@faberwonen.nl of kom eens langs bij ons op kantoor.