Schwartzenbergpad 15
LEEUWARDEN

Eengezinswoning uit 2005 met 4 kamers met een woonoppervlakte van 126m2. De woning heeft energielabel A en is onder bod.

Omschrijving

Gelegen in de gezellige Vegelinbuurt in de wijk Achter De Hoven staat deze bijzondere, in 2005 gebouwde, drive- in woning met een ruim dakterras met veel privacy. Een van de speerpunten tijdens de bouw van deze woning is energiezuinigheid geweest, dit heeft zicht vertaald in een warmte-terug-win-installatie, bron warmtepomp en zonnepanelen met als resultaat energielabel A!

OMGEVING
De Vegelinbuurt is de afgelopen jaren enorm vernieuwd en het Schwartzenbergpad is daar ook onderdeel van geweest. De warmte en gezelligheid van een echte jaren ’30 woonwijk en gelegen aan de rand van de binnenstad op fietsafstand van het station. Ook de ligging is ideaal, de voorzijde is autoluw, waardoor het een uitermate geschikte plaats is voor jonge gezinnen. Aan de achterzijde zijn gezellige hofjes met bomen en voldoende parkeergelegenheid. Kortom, aan het Schwartzenbergpad heb je de rust en gezelligheid van een woonwijk en het gemak van de binnenstad.

ENERGIEZUINIGHEID
Dit is kracht bij gezet door een warmte-terugwin-installatie. De continue warmte/kou controle zorgt ervoor dat de woning ‘s winters behaaglijk warm is en ‘s zomers fijn terug koelt. De atmosfeer in de woning is dan ook heel aangenaam, waarbij dit ondersteund wordt door het ventilatiesysteem en de uitstekende isolatie.

BEGANE GROND
Entree met toilet en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en biedt toegang tot de garage die aan de achterzijde is gelegen. Vanuit de woonkamer is er een trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer zelf heeft prachtig uitzicht op een van de weinige woonboerderijen in de stad, daarnaast komt er ook veel licht in de woonkamer door de grote raampartijen.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevindt zich aan de achterzijde een fijne woonkeuken met toegang tot het dakterras. Ideaal voor de heerlijke zomeravonden! Aan de voorzijde van de woning vind je de badkamer, deze is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een tweede toilet. Ook vind je hier de aansluiting voor een bad en/of wasmachine. Aan de voorzijde van de woning vind je de eerste slaapkamer met Frans balkon.

TWEEDE VERDIEPING
Op de tweede verdieping van de woning zijn drie slaapkamers te vinden. Waarvan twee aan de achterzijde en één aan de voorzijde van de woning. De slaapkamer aan de voorzijde geeft toegang tot de berging waar de warmte terugwin-/ventilatiesysteem zich bevinden.

BIJZONDERHEDEN
+ Alle verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming;
+ Keurige PVC vloer in de woonkamer en woonkeuken;
+ Aparte loopdeur in de garage:
+ Kast met installaties in de garage;
+ Beschikt over 12 zonnepanelen, 2600 KwH;
+ Compleet gasloos;
+ Ideale ligging.

Heb je interesse in deze woning of wil je een bezichtiging inplannen? Jan-Bert of Klaas helpt je graag.


Kenmerken

Status Onder bod
Oplevering In overleg
Energielabel A
Bouwjaar 2005
Perceeloppervlakte 91 m2
Inhoud 537 m3
Woonoppervlakte 126 m2
Aantal kamers 4
Aantal badkamers 1
Buitenruimte Zonneterras
Ligging tuin Zuidoost
Oppervlakte 13 m2
Garage Inpandig

Video


Plattegrond