Oer de feart 64
GOUTUM

Eengezinswoning uit 1970 met 5 kamers met een woonoppervlakte van 160m2. De woning heeft energielabel D en is verkocht o.v..

Omschrijving

Wie wil het nou niet? Wonen aan open vaarwater! Dit is je kans, deze prachtig gelegen woning in het dorp Goutum is nu in de verkoop. Deze royale eengezinswoning beschikt over een oprit en garage, ruime woonkamer met gezellige open haard en open keuken. Deze zogenoemde vide-woning heeft vier mooie slaapkamers en balkon op de 1e verdieping. Daarnaast ligt de woning aan een zijarm van de Wirdumervaart zodat er een rechtstreekse verbinding is met open vaarwater.

We nemen je graag mee door de woning:

Via je oprit en de voortuin bereik je de entree van de woning. De entree is ruim opgezet en biedt toegang tot het toilet met fontein, de garage en de woonkamer. In de garage van de woning vind je de wasmachine aansluiting en voldoende ruimte voor je auto.
Wanneer je vanuit de entree naar links loopt, kom je in de woonkamer. Deze is heerlijk licht door de grote ramen aan de voorzijde en de hoogte van de vide, daarnaast heb je een sfeervolle open haard.

Aan de achterzijde van de woonkamer vind je de ruime open hoekkeuken, direct aan de achterzijde van de woning gelegen waardoor je een prachtig uitzicht hebt op je achtertuin en het water. De achtertuin bereik je makkelijk via een deur aan de achterzijde.

De achtertuin heeft een lengte van ruim 17 meter en heeft -hoewel op het noorden gelegen- de hele dag zon. Er is ruimte genoeg voor meerdere terrassen. Daarnaast grenst de achtertuin direct aan een zijarm van de Wirdumervaart, in de zomer ideaal voor het varen, maar in de winter prachtig voor als je wilt schaatsen!

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping vind je vier ruime slaapkamers en de badkamer. De keurige badkamer beschikt over een heerlijk ligbad, aparte douche, toilet en een royale wastafel. Vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht over de achtertuin en het water; het balkon is te bereiken vanuit twee slaapkamers aan de achterzijde.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping, hier heb je ruimte voor opslag en vind je tevens de cv-ketel.

Omgeving:
Het populaire dorp Goutum, begrensd door het Van Harinxmakanaal en de uitbreidingsgebied Jabikswoude, beschikt over een gezellig, dorps karakter. Dit blijkt uit een bijzonder levendig verenigingsleven, de aanwezigheid van een zeer goed aangeschreven dorpsschool Wiardaskoalle, dorpskerk en actief dorpshuis; IJsbaan, korfbal- en tennisclub, openbare speelvoorzieningen.

Wij zien de potentie van deze woning op prachtige locatie al! jij ook? Neem snel contact op voor het maken van een afspraak!

Bijzonderheden:
- Direct aan open vaarwater;
- Vide-woning;
- Maar liefst vier slaapkamers;
- Royale woonkamer met ruime open hoekkeuken;

Heb je interesse in deze woning of wil je een bezichtiging inplannen? Jan-Bert of Klaas helpt je graag.


Kenmerken

Status Verkocht o.v.
Oplevering In overleg
Energielabel D
Bouwjaar 1970
Perceeloppervlakte 308 m2
Inhoud 682 m3
Woonoppervlakte 160 m2
Aantal kamers 5
Aantal badkamers 1
Buitenruimte Achtertuin, voortuin
Ligging tuin Noord
Oppervlakte 123 m2
Garage Inpandig

Video


Plattegrond