Dirk boutsstraat 17
LEEUWARDEN

Eengezinswoning uit 1956 met 6 kamers met een woonoppervlakte van 102m2. De woning heeft energielabel en is verkocht o.v..

Omschrijving

Zoek jij een ruime eindwoning in de populaire wijk van Leeuwarden Huizum West en ben je niet bang om deze woning wat liefde te geven? Dan is deze woning perfect voor jou! De woning heeft maar liefst vijf slaapkamers en een royale achtertuin.

We nemen je graag mee door de woning:
Via je eigen ruime voortuin kom je bij de entree van de woning, in de hal vind je de trapopgang naar de eerste verdieping, een toilet, opbergruimte onder de trap en heb je toegang tot de keuken, deze ruimte beschikt over een mooie laminaatvloer en biedt veel potentie! Aan de linkerzijde heb je toegang tot de woonkamer. De woonkamer beschikt ook over een keurige laminaatvloer en een gezellig schouw. Daarnaast strekt de woonkamer zich van de voor tot de achterzijde van de woning, waardoor je aan twee kanten profiteert van de natuurlijke lichtinval.

Aan de achterzijde in de keuken kun je doorlopen naar de bijkeuken. Hier bevinden zich de witgoedaansluitingen. Daarnaast bereik je vanaf hier makkelijk de berging en heb je toegang tot de achtertuin.

De achtertuin van de woning is gelegen op het noordoosten en beschikt over voldoende ruimte voor een heerlijk terras. Tevens kun je de berging vanaf de achtertuin bereiken. Ideaal voor het stallen van de fiets of tuingereedschap.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot maar liefst vier slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers beschikken allemaal over een vaste kast. De badkamer beschikt over een douche en wastafel.

Tweede verdieping:
Via de vaste trap bereik je de bovenste verdieping van de woning. Aansluitend vind je de vijfde slaapkamer.

Omgeving:
De Dirk Boutsstraat is gelegen in de woonwijk Huizum-West. Deze wijk ligt ten zuiden van het stadscentrum van Leeuwarden. De wijk ligt dichtbij de uitvalswegen richting Heerenveen,Drachten en Harlingen en is gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum, winkelstraat ‘De Schrans’ en het Centraal Station. Voorzieningen als basis- en voortgezet onderwijs, sportfaciliteiten en openbaar groen zijn ruim voorhanden.

Bijzonderheden:
- Ruime eindwoning in Huizum-West;
- Beschikt maar liefst over vijf slaapkamers;
- Royale tuin op het noordoosten;
- Centraal gelegen;

Heb je interesse in deze woning of wil je een bezichtiging inplannen? Jan-Bert of Klaas helpt je graag.

 

Kenmerken

Status Verkocht o.v.
Oplevering In overleg
Bouwjaar 1956
Perceeloppervlakte 36 m2
Inhoud 420 m3
Woonoppervlakte 102 m2
Aantal kamers 6
Aantal badkamers 1
Buitenruimte Achtertuin, voortuin, zijtuin
Ligging tuin Noordoost
Oppervlakte 54 m2
Garage Geen garage

Video


Plattegrond