De struken 5
WEIDUM

Eengezinswoning uit 1960 met 4 kamers met een woonoppervlakte van 115m2. De woning heeft energielabel C en is beschikbaar.

Omschrijving

Deze woning doet mee aan de NVM Open Huizen Dag 2023 op 1 april van 11:00 tot 15:00

Op een rustige woonstand staat deze keurig onderhouden vrijstaande woning met eigen oprit en stenen garage. Afgelopen jaar is de bovenverdieping gerenoveerd, resulterende in drie keurig slaapkamers. Daarnaast beschikt de benedenverdieping van de woning over een riante woonkeuken met kookeiland en ruime achtertuin. Om het helemaal zelf te ervaren, nodigen we je graag uit voor een bezichtiging!

OMGEVING
Weidum ligt gunstig ten zuidwesten van de stad Leeuwarden, tussen Mantgum en Beers. De dorpskern ligt aan de westkant van de zeedijk, de Hegedyk, van de vroegere Middelzee. Door het dorpsgebied stroomt de Weidumervaart, deze is verbonden met de Jorwerdervaart die er overgaat in de Wielstervaart. Aan de oostkant van het dorpsgebied stroomt de Zwette. Een deel van Weidum is een beschermd dorpsgezicht, een van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Friesland. Verder zijn er in het dorp enkele rijksmonumenten. In Weidum wordt elk jaar de Frouljus PC georganiseerd, de belangrijkste kaatspartij voor dames. Het dorp heeft een actief verenigingsleven, eigen dorpshuis, een basisschool, het verzorgingshuis Nij Dekama, hotel/restaurant WeidumerHout gelegen aan de Zwette en het restaurant De Fiif Sinnen.

BEGANE GROND
Je betreedt de woning via de hal, hier vind je aan de rechterhand meteen het toilet met fontein. Daarnaast vind je de riante badkamer, deze is voorzien van een heerlijk ligbad, wastafel, meubel en inloop (regen)douche. Aan de linkerhand bevindt zich de ruime woonkamer, wanneer je doorloopt naar de achterzijde bereik je de trap naar de eerste verdieping. De ruime woonkamer is heerlijk licht en heeft mooie inbouwspots voor een sfeervol effect. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de royale woonkeuken met kookeiland! Dit is een plaats waar kookliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Met diverse inbouwapparatuur zoals een 5 pits gasfornuis, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser ontbreekt je niets!

Via de achterzijde van de keuken bereik je via een halletje de bijkeuken. Hier is ruimte voor de witgoedaansluitingen en de Cv-ketel. De achtertuin is makkelijk te bereiken via de hal aan de achterzijde van de woning.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, deze zijn onlangs gerenoveerd en zijn allemaal van ruim formaat.

GARAGE
Met een lengte van ruim 7 meter parkeer je je auto gemakkelijk in de garage. Daarnaast is hier ook veel opbergruimte, vanwege een ruime zolder.

BIJZONDERHEDEN
+ In 2020 volledig geschilderd;
+ Vloerverwarming in de woonkamer, toilet en badkamer;
+ 3 gerenoveerde slaapkamers boven;
+ Rustige woonstand in Weidum;
+ Eigen garage en oprit;
+ Voldoende opbergruimte door zolder op garage;

Heb je interesse in deze woning of wil je een bezichtiging inplannen? Jan-Bert of Klaas helpt je graag.


Kenmerken

Status Beschikbaar
Vraagprijs € 390.000,00
Oplevering In overleg
Energielabel C
Bouwjaar 1960
Perceeloppervlakte 295 m2
Inhoud 421 m3
Woonoppervlakte 115 m2
Aantal kamers 4
Aantal badkamers 1
Buitenruimte Tuin_rondom
Ligging tuin
Oppervlakte m2
Garage Vrijstaand steen

Video


Plattegrond