De Struken 5 – Weidum

Omschrijving

Op een rustige woonstand staat deze keurig onderhouden vrijstaande woning met eigen oprit en stenen garage. Afgelopen jaar is de bovenverdieping gerenoveerd, resulterende in drie keurig slaapkamers. Daarnaast beschikt de benedenverdieping van de woning over een riante woonkeuken met kookeiland en ruime achtertuin. Om het helemaal zelf te ervaren, nodigen we je graag uit voor een bezichtiging!

OMGEVING
Weidum ligt gunstig ten zuidwesten van de stad Leeuwarden, tussen Mantgum en Beers. De dorpskern ligt aan de westkant van de zeedijk, de Hegedyk, van de vroegere Middelzee. Door het dorpsgebied stroomt de Weidumervaart, deze is verbonden met de Jorwerdervaart die er overgaat in de Wielstervaart. Aan de oostkant van het dorpsgebied stroomt de Zwette. Een deel van Weidum is een beschermd dorpsgezicht, een van de beschermde stads- en dorpsgezichten in Friesland. Verder zijn er in het dorp enkele rijksmonumenten. In Weidum wordt elk jaar de Frouljus PC georganiseerd, de belangrijkste kaatspartij voor dames. Het dorp heeft een actief verenigingsleven, eigen dorpshuis, een basisschool, het verzorgingshuis Nij Dekama, hotel/restaurant WeidumerHout gelegen aan de Zwette en het restaurant De Fiif Sinnen.

BEGANE GROND
Je betreedt de woning via de hal, hier vind je aan de rechterhand meteen het toilet met fontein. Daarnaast vind je de riante badkamer, deze is voorzien van een heerlijk ligbad, wastafel, meubel en inloop (regen)douche. Aan de linkerhand bevindt zich de ruime woonkamer, wanneer je doorloopt naar de achterzijde bereik je de trap naar de eerste verdieping. De ruime woonkamer is heerlijk licht en heeft mooie inbouwspots voor een sfeervol effect. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de royale woonkeuken met kookeiland! Dit is een plaats waar kookliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Met diverse inbouwapparatuur zoals een 5 pits gasfornuis, oven, koelkast, vriezer en vaatwasser ontbreekt je niets!

Via de achterzijde van de keuken bereik je via een halletje de bijkeuken. Hier is ruimte voor de witgoedaansluitingen en de Cv-ketel. De achtertuin is makkelijk te bereiken via de hal aan de achterzijde van de woning.

EERSTE VERDIEPING
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers, deze zijn onlangs gerenoveerd en zijn allemaal van ruim formaat.

GARAGE
Met een lengte van ruim 7 meter parkeer je je auto gemakkelijk in de garage. Daarnaast is hier ook veel opbergruimte, vanwege een ruime zolder.

BIJZONDERHEDEN
+ In 2020 volledig geschilderd;
+ Vloerverwarming in de woonkamer, toilet en badkamer;
+ 3 gerenoveerde slaapkamers boven;
+ Rustige woonstand in Weidum;
+ Oprit geschikt voor meerdere auto’s;
+ Voldoende opbergruimte door zolder op garage;
+ Volledig voorzien van dubbel glas.

Disclaimer
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

Interesse?

Heb je interesse in deze woning of wil je een bezichtiging inplannen? Jan-Bert of Klaas helpt je graag.

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Vraagprijs

€ 371.500,- k.k.

Oplevering

In overleg

Energielabel

C

Bouwjaar

1960

Perceeloppervlakte

295 m2

Inhoud

421 m3

Woonoppervlakte

115 m2

Aantal kamers

4

Aantal badkamers

1

Buitenruimte

Tuin rondom

Ligging tuin

Oppervlakte

Garage

Vrijstaand steen

Video

Plattegrond