Buorren 4
MARSUM

Eengezinswoning uit 1800 met 7 kamers met een woonoppervlakte van 206m2. De woning heeft energielabel G en is beschikbaar.

Omschrijving

Handige klussers opgelet!

Haal je handen uit de mouwen om van deze half vrijstaande woning een prachtige plek te maken! In het bruisende dorp Marsum staat deze prachtige karakteristieke woning te koop. De woning biedt ontzettend veel mogelijkheden om er iets moois van te maken. Aangezien in er in de afgelopen jaren weinig gemoderniseerd is in de woning vind je nog veel authentieke aspecten terug.

Wij nemen je graag mee door de woning:
Wanneer je de woning binnen stapt bevind je je in een lange hal. Hier vind je aan de rechterkant de woonkamer met twee vaste kasten en links de woonkeuken met voldoende ruimte voor je eethoek. Aan het einde van de hal vind je aan de rechterkant de slaapkamer, en vanuit de aansluitende hal toegang tot de eerste verdieping en de achtertuin. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich de badkamer, aparte wc, en bijkeuken met aansluitend een ruime bergruimte. Daarnaast kun je ook via deze hal de achtertuin van de woning bereiken

Eerste verdieping:
Via de ruime overloop heb je toegang tot vier slaapkamers, allemaal van ruim formaat.

Omgeving:
Marsum heeft een prachtige historische kern, met het Poptaslot, het gasthuis, de kerk en de molen als markeringspunten. Ook de oudste kroeg van Friesland is hier te vinden. Door de uitbreiding van de haven is het dorp weer met de boot bereikbaar.

Marsum kent een sterke sociale gemeenschap met een bloeiend verenigingsleven. De ontmoetingsplaats is het dorpshuis "Nij Franjum". Onder hetzelfde dak is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsenpraktijk, fysiotherapie, enz. De basisschool is gericht op drietalig onderwijs en biedt tussenschoolse- en buitenschoolse opvang.
Daarnaast zijn de voorzieningen van de stad Leeuwarden op fietsafstand bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte van maar liefst 206 m2;
- Beschikt over 5 slaapkamers;
- Badkamer op de begane grond;
- Achtertuin op het noordwesten;
- Centrale ligging in Marsum.

Heb je interesse in deze woning of wil je een bezichtiging inplannen? Jan-Bert of Klaas helpt je graag.

 

Kenmerken

Status Beschikbaar
Vraagprijs € 200.000,00
Oplevering In overleg
Energielabel G
Bouwjaar 1800
Perceeloppervlakte 184 m2
Inhoud 664 m3
Woonoppervlakte 206 m2
Aantal kamers 7
Aantal badkamers 1
Buitenruimte Achtertuin
Ligging tuin
Oppervlakte m2
Garage Geen garage

Video


Plattegrond