Beoordeeld met een 9,8

Theo Groen

Senior makelaar

Theo Groen

Senior makelaar

Mijn naam is Theo Groen, en samen met mijn vrouw woon ik in het mooie Sneek. Mijn carrière in de makelaardij begon in 1986, toen ik mijn eerste stappen zette als assistent-makelaar. Vier jaar later, in 1990, nam ik de beslissing om zelfstandig ondernemer te worden met de oprichting van Makelaardij Sneek. In 2008 volgde de oprichting van Wonen aan water Makelaars, een uitbreiding van mijn passie en expertise in de vastgoedmarkt.

Met meer dan 35 jaar ervaring in het vak sta ik garant voor deskundig advies en een persoonlijke aanpak. Mijn passie ligt in het begeleiden van mensen bij het vinden van hun ideale woning, waarbij ik streef naar de perfecte match tussen woning en klant. Of het nu gaat om het vinden van een droomhuis, het verkopen van je huidige woning, of het bieden van inzicht in de dynamische vastgoedmarkt, ik sta klaar om je te adviseren en ondersteunen.

Neem contact met mij op

Telefoonnummer06 50 25 00 82E-mailt.groen@wonenaanwater.nl

“Met meer dan 35 jaar ervaring sta ik garant voor deskundig advies en een persoonlijke aanpak, zodat u met vertrouwen de volgende stap kunt zetten.”