Beoordeeld met een 9,8

Jinke Koopmans

Binnendienst Makelaardij

Jinke Koopmans

Binnendienst Makelaardij

Ik kom uit Nijland, hier heb ik een aantal jaren samen met mijn ouders en zusje gewoond totdat wij naar Abbega verhuisden. Tegenwoordig wonen wij op een boerderij, welke door mijn vader geheel opnieuw is gebouwd. Ik ben hier opgegroeid tussen de paarden, mijn ouders hebben een eigen pensionstal. Na mijn werk ben ik dan ook vaak op stal te vinden, zelf heb ik een aantal eigen paarden waar ik ook fanatiek mee ben op wedstrijden.

De plek waar ik nu samen met mijn ouders en zusje woon is een droomplek, rust en ruimte samen met alle faciliteiten die voor de paardensport belangrijk zijn.

Ik werk voor Makelaardij Sneek en Wonen aan water Makelaars als binnendienst medewerker, samen met Wendel zorg ik ervoor dat alle administratie volledig op orde is. Het leuke aan mijn functie is dat ik mensen mag helpen om de juiste woning aan te kopen of juist verkopers helpen hun woning te verkopen.

Heb je vragen over wat er bij het gehele proces van een woning aan- of verkopen komt kijken? Bel gerust of kom gezellig langs, dan help ik je persoonlijk verder!

Neem contact met mij op

Telefoonnummer0566 652 402E-mailsneek@wonenaanwater.nl

“Samen met Wendel zorg ik ervoor dat alles soepel verloopt bij de verkoop van jouw woning”