Jildou Heeger

Aanspreekpunt Hypotheken

Ik ben opgegroeid in Deinum, een klein dorpje vlakbij Leeuwarden, samen met mijn ouders en twee zussen. Ik heb hier een fantastische jeugd gehad en heb er veel mooie herinneringen aan overgehouden. Inmiddels ben ik zelf moeder van twee kinderen en woon ik liever op het platteland. De rust en de ruimte zijn ideaal voor mijn kinderen om op straat te spelen en te ontdekken.

Toch hoop ik in de toekomst weer terug te verhuizen naar Leeuwarden, wanneer mijn kinderen wat ouder zijn. In de stad is namelijk alles dichterbij en kun je makkelijker op de fiets boodschappen doen of naar het werk gaan. In mijn vrije tijd geniet ik er van om met mijn kinderen nieuwe plekken te ontdekken en om lekker in de tuin te werken. Daarnaast ben ik gek op series kijken en ga ik graag op vakantie om nieuwe culturen te ontdekken.

Sinds een jaar werk ik met veel plezier op de binnendienst van Faber De Hypotheekshop. Het contact met de klanten vind ik erg leuk en ik werk in een gezellig team. Regelmatig wordt er ook een borrel georganiseerd, wat het werk nog leuker maakt. Ik hoop nog vele jaren met plezier op deze afdeling te werken.

Jildou Heeger

Neem contact met mij op

Telefoonnummer058 216 2020E-mailj.dijkstra@hypotheekshop.nl