Beoordeeld met een 9,8

Jesse Muller

Vastgoedadviseur

Jesse Muller

Vastgoedadviseur

Samen met een vriend woon ik in een gezellige eengezinswoning in Leeuwarden. Ons huis heeft een bijzondere twist – je vindt er namelijk een volledige bar in de woonkamer, wat het tot een echt mannenhuis maakt. Maar, ik droom groots als het om wonen gaat, want mijn ultieme wens is een huis aan het water, ergens ter wereld. Nederland is mooi, maar ik sta open voor avontuur over de grens.

Als vastgoedadviseur sta ik klaar om je te begeleiden bij elke stap van jouw vastgoedtraject. Van het zoeken naar het perfecte huis tot het effectief vermarkten van jouw eigendom, ik sta klaar om persoonlijk advies en expertise te bieden om jouw vastgoeddoelen te verwezenlijken. Mijn aanpak is gebaseerd op integriteit, professionaliteit en een sterke focus op het bereiken van resultaten voor de klant. Ik geloof in het opbouwen van langdurige relaties en het leveren van uitstekende service.

Heb je een vraag over een woning? Of ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bel gerust of kom gezellig langs, dan help ik je persoonlijk verder.

Neem contact met mij op

Telefoonnummer058 203 0600E-mailleeuwarden@wonenaanwater.nl

“Ik geloof in het opbouwen van langdurige relaties”

Waar kan ik jou mee helpen?

"*" geeft vereiste velden aan

Wij nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.