Lukt het je niet om er tussen te komen met het inplannen van een bezichtiging van jouw droomwoning? Wij helpen je graag met het vinden van jouw droomwoning, zowel in Leeuwarden als daarbuiten! Met het goedKOPERplan van Faber Wonen heb je al één voet tussen de deur van jouw nieuwe woning, voordat deze op Funda staat. Hoe wij dat doen?

Volledig financieel inzicht vooraf

Je weet precies hoeveel je kunt besteden en hebt op deze manier financiële zekerheden vooraf. Zo kun je overwegen om zonder voorbehoud van financiering te kopen, wat jou weer een streepje voor geeft op andere kopers.

Uniek woningzoeksysteem netwerk

Moeite met het vinden, bieden en aankopen van jouw ideale woning? Maak dan gebruik van ons unieke woningszoeksysteem en je bent als eerste op de hoogte van het meest recente aanbod.

Voorkom (te hoog) overbieden

Wil je waar voor je geld? Voorkom dan te hoog overbieden. Wij onderzoeken voor je wat de woning waard is en vertellen je precies hoeveel overbieden nog verstandig is.

Zorgeloze afhandeling

Hypotheek, koopakte, notaris, verzekeringen? Wij helpen je met alles, zodat jij je kunt focussen op de nieuwe inrichting van je woning.

No cure, no pay!

Wij zijn zo zeker van het GoedKOPERplan, dat wij niets* in rekening brengen als jij niet bent geholpen met jouw droomwoning.

*m.u.v. extra bezichtigingen in overleg met jou.

Faber Wonen Stationsweg 16 - 8911AH Leeuwarden