NVM Open Huizen Dag 2022

Goed voorbereid op pad

NVM Open Huizen Dag 2022

Het is weer bijna zo ver! De NVM Open Huizen Dag vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 oktober van 11:00 tot 15:00 uur. Tijdens de NVM Open Huizen Dag kan je vrijblijvend verschillende woningen bezichtigen. De eigenaren van de woning zullen je van harte ontvangen om je het huis te laten zien. Daarnaast kun je ook een afspraak inplannen met een NVM-makelaar bij je thuis, op kantoor of online. Wij hebben 10 woningen die je kunt bezichtigen tijdens de Open Huizen Dag, het is niet nodig om een afspraak te maken voor het bezichtigen van deze woningen. Deelnemende woningen zijn:

 Onze makelaars Jan-Bert en Klaas zijn tijdens de Open Huizen Dag telefonisch bereikbaar voor al je vragen. 

Enthousiast?

Wil je naar aanleiding van de Open Huizen Dag een woning nogmaals bezichtigen? Neem dan contact met ons op door te mailen, appen of bellen. 

Kom jij ook langs?

Faber Wonen is er voor al jouw woonvragen. Het kopen of verkopen van een woning, afsluiten van een passende hypotheek en het regelen van al je verzekeringen. Tevens kunnen we je helpen met het advies zodat jij de komende jaren prettig en onbezorgd in je droomwoning kunt wonen. Kom jij ook langs? Dan bespreken we al jouw vragen onder het genot van een hapje en drankje. Wil je graag direct met ons in gesprek gaan? Bel ons dan op 058 215 15 55 of stuur een email naar info@faberwonen.nl.