Is dit hét moment om je huis te verkopen?

Kom langs tijdens onze inloopdagen

Is dit het moment om je huis te verkopen?

Je hebt Jan-Bert vast gezien op allerlei bushokjes, met de vraag of dit het moment is om je huis te verkopen. Het antwoord op deze vraag?

Wil je nou weten waar je op moet letten bij het bezichtigen van een koopwoning? Wij geven je tijdens onze inloopdagen gratis tips onder het genot van een hapje en drankje, ter voorbereiding van NVM Open Huizen Dag op 1 oktober. Ook is er een hypotheekadviseur aanwezig voor al je vragen over het aankopen van een woning. Doe er je voordeel mee! Zo zorg je ervoor dat je met kennis een woning bekijkt en een stapje voor hebt op de rest.

Wanneer?

Donderdagmiddag 22 september van 13:00 tot 17:30

Vrijdagmiddag 30 september van 13:00 tot 17:00

Waar?

Bij ons op kantoor: Stationsweg 16 in Leeuwarden

Kom jij ook langs?

Faber Wonen is er voor al jouw woonvragen. Het kopen of verkopen van een woning, afsluiten van een passende hypotheek en het regelen van al je verzekeringen. Tevens kunnen we je helpen met het advies zodat jij de komende jaren prettig en onbezorgd in je droomwoning kunt wonen. Kom jij ook langs? Dan bespreken we al jouw vragen onder het genot van een hapje en drankje. Wil je graag direct met ons in gesprek gaan? Bel ons dan op 058 215 15 55 of stuur een email naar info@faberwonen.nl.