Hypotheken met lage rentes en goede voorwaarden

Een passende hypotheek voor starters, doorstromers en verbouwers.

Je hypotheek berekenen?

Een indicatieve berekening is zo gemaakt door één van onze hypotheekadviseurs. Vul onderstaand formulier in en dan nemen wij telefonisch contact met je op voor een vrijblijvende berekening.

Koop je samen met je partner?

Hypotheek afsluiten

Een hypotheek afsluiten doe je niet zomaar. Het is immers vaak de grootste lening van jouw of jullie leven. Een langlopende lening die vaak vast staat voor 10,20 of 30 jaar. Logisch dat je een juiste lening wilt afsluiten. En die beslissing hoef jij niet alleen te nemen! Heimerich en Arjan onze Hypotheekadviseurs, voorzien je van goed en onafhankelijk advies. Maar ook Jildou, commercieel medewerker hypotheken, staat voor je klaar! Met onze jarenlange ervaring kun jij de juiste keuze maken.

Aanvraag hypotheek

Wil jij een huis kopen, verbouwen, verhuizen of je hypotheek oversluiten? Wij helpen je de beste keuzes te maken! Het kantoor van Faber Makelaardij is namelijk dé plek in Leeuwarden en omgeving voor persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Dat houdt in dat wij geen voorkeur hebben voor bepaalde banken of hypotheken.

Jouw persoonlijke situatie, wensen en (toekomst)plannen staan bij ons voorop. Zo vinden we altijd de hypotheek die het best bij jou past. Naast hypotheekadvies helpen de medewerkers van Faber Makelaardij je ook met het vinden, kopen en/of verkopen van een woning door onze makelaardij.

Plan zelf gemakkelijk een gesprek in. Een eerste gesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Tijdens dit gesprek nemen we alle tijd voor jou en bespreken we wat we voor jou kunnen betekenen tegen welke kosten.

Vrijblijvende & persoonlijk advies voor jouw specifieke situatie?

Heimerich, Jildou en Arjan helpen je graag. Vrijblijvend kun jij al je vragen stellen. Zo kun jij weloverwogen de juiste hypothecaire keuze maken. Eentje waarbij je jarenlang tevreden bent en blijft.

Neem contact op