Alles voor jouw woning

Een persoonlijk team dat alle ballen voor jou in de lucht houdt. Wij regelen alles voor jouw (nieuwe) woning, verzekering en hypotheek. Handig en slim: zo weet je zeker dat het goed komt.

Hypotheken

Je droomhuis gevonden? Bert helpt je graag met het regelen van je hypotheek. Ook als je jouw droomhuis nog niet hebt gevonden, is een hypotheek berekening op maat handig. Een goed begin is het halve werk. Wil je weten hoe dat werkt? Wij leggen het je graag vrijblijvend uit.

Verzekeringen

Of het nu gaat om je woonhuisverzekering, aansprakelijkheidsverzekering of autoverzekering: wij hebben je gedekt! Wij zorgen ervoor dat je bespaart en één aanspreekpunt hebt. Zo weet je altijd wie je moet bellen. Al jouw verzekeringen onder één dak, overzichtelijk en snel geregeld.

Woning verkopen

Woningen worden steeds sneller verkocht en daarom willen steeds meer mensen het zelf verkopen. Een logische gedachte, maar krijg je dan wel de beste prijs met de meest voordelige voorwaarden? Slim om je hoofd koel te houden en ons in te schakelen. Wij adviseren je vrijblijvend over de verkoopprijs en helpen je graag bij het onderhandelen.

Woning kopen

Om jouw ideale woning te vinden gebruiken we een uniek zoekprogramma. Daarnaast kijken we wat een woning waard mag zijn voordat je gaat bieden. We zorgen ervoor dat je een streepje voor hebt op andere kopers. Ook benieuwd hoe dat werkt?

Ervaringen van onze klanten

Op de kleinste details werd gelet. Ik zocht een lichte woning en die heeft Faber voor mij gevonden!

Wij dachten we hebben het goed geregeld, totdat we de tip kregen om een verzekeringscheck bij Faber Wonen te doen.

Wat blijkt? We besparen nu ruim € 20,- per maand en hebben nu één aanspreekpunt. Nu hebben we ons eigen Netflix account ;).

Een eigen garagebox achter onze woning voor de camper, gelukt! Bedankt Faber Wonen!

Nadat Faber Wonen ons hielp met verkoopstijling, kregen we eindelijk de bezichtingen en biedingen die wij voor ogen hadden.

Zelf verkopen gaat dus hand in hand met deeldiensten van Faber Wonen.